ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πώς βρέθηκε στο ψυχιατρείο ο Σταμάτης Γαρδέλης: Το δράμα του και όσα είπε η μητέρα του

Στην Α΄ Ψυχιατρική Κλινική στο ''Δαφνί'' νοσηλεύεται εδώ και μία εβδομάδα, όπως έγινε σήμερα γνωστό, ο Σταμάτης Γαρδέλης.

Δέσποινα Άσπρου

Όπως έγινε γνωστό το πρωί της Δευτέρας 20 Νοεμβρίου στην Α΄ Ψυχιατρική Κλινική στο "Δαφνί" νοσηλεύεται εδώ και μία εβδομάδα ο Σταμάτης Γαρδέλης, με την είδηση να γνωστοποιείται μέσα από δημοσίευμα της Σάσας Σταμάτη στην εφημερίδα On Time.

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, ο γνωστός ηθοποιός προσπαθούσε να βάλει τέρμα στη ζωή του, γι’ αυτό πήρε την απόφαση να ζητήσει βοήθεια. Λίγο μετά την έκταση που πήρε η είδηση, στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα φιλοξενήθηκαν δηλώσεις της μητέρας του γνωστού ηθοποιού, Δώρας Γαρδέλη.

Χαρακτηριστικά και ανάμεσα σε άλλα, η μητέρα του είπε: "Κάτι εξετάσεις κάνει. Δεν έχει τίποτα, περαστικό είναι. Δεν είναι τίποτα. Μιλάμε, καλά είναι. Θα βγει αυτή την εβδομάδα, καλά είναι. Μια χαρά είναι".

Να θυμίσουμε πως σύμφωνα με τα όσα είπε ο ίδιος, τα οικονομικά προβλήματα και η περιπέτεια του ίδιου με τον πλειστηριασμό του σπιτιού του, ΄ήταν αυτά που τον οδήγησαν στην ψυχιατρική κλινική.  «Ζήτησα βοήθεια.. Έφτασα στο σημείο να φουντάρω από τον έκτο, γιατί τα χάνω όλα. Έχω ένα χρέος 80.000 ευρώ, που η εφορία μού το κάνει απαιτητό και βγάζει το σπίτι μου σε πλειστηριασμό στον Νέο Κόσμο. Αυτό οφείλεται σε μια αυθαίρετη δόμηση στο Πόρτο Γερμενό, την οποία περιμένω μαζί με άλλους περιοίκους να αποχαρακτηριστεί από το δασικό χάρτη, όμως η Πολεοδομία Ελευσίνας κωφεύει και κάθε χρόνο με τιμωρεί με τέλη διατήρησης, με αποτέλεσμα να έχουν φτάσει στο δυσβάστακτο ποσό των 80.000 ευρώ» παραδέχτηκε.

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση