Beautiful People team
Με χιούμορ και εμφανή διάθεση αυτοκριτικής εμφανίστηκε στον αέρα ο Γιώργος Λιάγκας, απευθυνόμενος στους τηλεθεατές του και σχολιάζοντας την καθιερωμένη –πλέον– καθυστέρηση στην έναρξη της εκπομπής του στον ΑΝΤ1.
Ο παρουσιαστής δεν δίστασε να τρολάρει τον ίδιο του τον εαυτό, κάνοντας λογοπαίγνιο με τη γνωστή παροιμία και αφήνοντας να εννοηθεί ότι η αναμονή πριν από το «Πρωινό» έχει μετατραπεί σε σταθερό… μοτίβο.
Με αυτόν τον τρόπο, επέλεξε να «σπάσει τον πάγο» και να καλημερίσει το κοινό του με χαλαρή διάθεση.
«Καλημέρα! Αργήσαμε και σήμερα… Δεν πειράζει! Τι είχες Γιάννη… Τι είχες Γιώργο, τι είχες πάντα… Καλώς ήρθατε στην αγαπημένη σας τηλεοπτική συνήθεια στο Πρωινό του ΑΝΤ1… Εννιά και κάτι με δώδεκα και είκοσι κάθε μέρα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας στο ξεκίνημα της εκπομπής του σήμερα, 4/2.
Δείτε το βίντεο:





























