Beautiful People team
Στη λαϊκή αγρυπνία για τον Γιώργο Μαζωνάκη, στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στη Νίκαια, βρέθηκε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, προκειμένου να πει από κοντά το τελευταίο «αντίο» στον αγαπημένο της φίλο και κουμπάρο.
Η γνωστή ηθοποιός μοιράστηκε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο από τη βραδιά, μεταφέροντας εικόνες από το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί έξω από την εκκλησία.
Τα τραγούδια του Γιώργου Μαζωνάκη ακούγονταν δυνατά, ενώ χιλιάδες άνθρωποι βρέθηκαν στη Νίκαια για να τιμήσουν τη μνήμη του και να τον αποχαιρετήσουν.
Ιδιαίτερα συγκλονιστική ήταν η αναφορά της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου στη στιγμή που στάθηκε μπροστά στο φέρετρο του κουμπάρου της.
«Έτσι ήθελα να σε αποχαιρετήσω, στη “μεγάλη αγρυπνία” μαζί με χιλιάδες κόσμο, με τεράστια αγάπη. Στάθηκα πάνω από το φέρετρό σου… Το κεφάλι μου πάει να σπάσει, δεν μπορώ να πιστέψω πως έφυγες. Παιδάκι μου, πλάσμα μου, άγγελέ μου», έγραψε.
Λόγια που αποτυπώνουν τη βαθιά θλίψη της για την απώλεια ενός ανθρώπου με τον οποίο τη συνέδεε μια ιδιαίτερα στενή σχέση.
Καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς, φίλοι, συνάδελφοι και άνθρωποι που αγάπησαν τον Γιώργο Μαζωνάκη πέρασαν από τον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας για να του πουν το δικό τους τελευταίο «αντίο».
Δείτε την ανάρτηση της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.




























