Beautiful People team
Συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι αλλά και πλήθος κόσμου βρέθηκαν από το απόγευμα της Κυριακής 13 Σεπτεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στη Νίκαια, προκειμένου να αποχαιρετήσουν τον Γιώργο Μαζωνάκη.
Καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας έδωσαν το «παρών» αρκετά γνωστά πρόσωπα από τον καλλιτεχνικό και τηλεοπτικό χώρο, ενώ ο κόσμος παρέμεινε έξω από την εκκλησία μέχρι αργά το βράδυ.
Η αιφνιδιαστική κίνηση της Βάσω Μαζωνάκη Η απόφαση που ξάφνιασε τους πάντες λίγο πριν την κηδεία
Ιδιαίτερη αίσθηση, ωστόσο, προκάλεσαν οι αφίξεις που έγιναν όταν πλέον είχε περάσει τα μεσάνυχτα και οι περισσότερες κάμερες είχαν αποχωρήσει.
Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA», περίπου στις 00:30 έφτασε στην Αγία Τριάδα η Άννα Βίσση, θέλοντας να πει το δικό της αντίο στον Γιώργο Μαζωνάκη.
Λίγες ώρες αργότερα, περίπου στις 02:00 τα ξημερώματα, στον ναό βρέθηκε και ο Θοδωρής Φέρρης.
Αργά το βράδυ φέρεται να πέρασαν από την εκκλησία και άλλοι συνάδελφοι του τραγουδιστή, ανάμεσά τους ο Σταμάτης Γονίδης, ο Θέμης Αδαμαντίδης, η Έλλη Κοκκίνου, ο Γιώργος Λιβάνης και η Ανδρομάχη.
Ένα τελευταίο «αντίο» μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, σε μια από τις πιο φορτισμένες νύχτες για τους ανθρώπους που γνώρισαν και αγάπησαν τον Γιώργο Μαζωνάκη.
Δείτε το βίντεο εδώ



























