ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σταμάτης Γαρδέλης: Πήρε εξιτήριο από το ψυχιατρείο

Η αποκάλυψη του Σπύρου Μπιμπίλα

Εξιτήριο από την Α' Ψυχιατρική Κλινική στο «Δαφνί», όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες, πήρε ο Σταμάτης Γαρδέλης, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε σε δηλώσεις του στις τηλεοπτικές κάμερες ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο Πρόεδρος του Σ.Ε.Η είπε πως ηθοποιός βρίσκεται πλέον στο σπίτι του, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Όλη η γενιά του 80 κατέληξε σε ψυχιατρείο, επειδή ένας άνθρωπος του συνέβη κάτι στη ζωή του και πέρασε μια δυσκολία; Μια χαρά είναι τώρα ο Σταμάτης. Μίλησα μαζί του πριν από δυο ώρες, είναι στο σπίτι του και θα τον δω μεθαύριο».

Υπενθυμίζεται πως η νοσηλεία του Σταμάτη Γαρδέλη στο Δαφνί έγινε ύστερα από επικίνδυνες σκέψεις που έκανε, λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει. Όπως είχε ο ίδιος επιβεβαιώσει μιλώντας στη Σάσα Σταμάτη για τις τάσεις που ήθελε να θέσει τέρμα στη ζωή του: «Ζήτησα βοήθεια.. Έφτασα στο σημείο να φουντάρω από τον έκτο, γιατί τα χάνω όλα. Έχω ένα χρέος 80.000 ευρώ, που η εφορία μού το κάνει απαιτητό και βγάζει το σπίτι μου σε πλειστηριασμό στον Νέο Κόσμο. Αυτό οφείλεται σε μια αυθαίρετη δόμηση στο Πόρτο Γερμενό, την οποία περιμένω μαζί με άλλους περιοίκους να αποχαρακτηριστεί από το δασικό χάρτη, όμως η Πολεοδομία Ελευσίνας κωφεύει και κάθε χρόνο με τιμωρεί με τέλη διατήρησης, με αποτέλεσμα να έχουν φτάσει στο δυσβάστακτο ποσό των 80.000 ευρώ».

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση