ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σάλος με όσα λέει ο γιατρός για Μαζωνάκη

«Ήταν ζήτημα χρόνου να φύγει, το θέμα ήταν σε ποιον θα έσκαγε η βόμβα»

Beautiful People team

Νέα αίσθηση προκαλούν οι πληροφορίες για όσα φέρεται να είπε μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού ο 58χρονος γιατρός Ηλίας Θεοδωρόπουλος, ο οποίος έχει προφυλακιστεί μαζί με τη σύζυγό του στο πλαίσιο της υπόθεσης για τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που μεταδόθηκε από το STAR, ο γιατρός, κατά τις πρώτες ώρες της παραμονής του στη φυλακή, φέρεται να μίλησε σε συγκρατούμενούς του και να επέμεινε ότι ο ίδιος δεν είχε ποτέ ως ασθενή τον γνωστό τραγουδιστή.

«Το ιατρείο μου συστεγάζεται με της γυναίκας μου, εγώ ποτέ δεν είχα ασθενή τον Γιώργο Μαζωνάκη, δεν ξέρω γιατί είμαι εδώ», φέρεται να υποστήριξε.

Ακόμη μεγαλύτερη αίσθηση, ωστόσο, προκαλεί η συνέχεια των όσων του αποδίδονται. Σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ, φέρεται να είπε πως «ήταν θέμα χρόνου να φύγει ο Γιώργος Μαζωνάκης» και ότι το ζήτημα ήταν «σε ποιον θα έσκαγε η βόμβα».

Τα συγκεκριμένα λόγια έχουν προκαλέσει έντονες αντιδράσεις, την ώρα που η έρευνα για τις ακριβείς συνθήκες του θανάτου του τραγουδιστή παραμένει σε εξέλιξη.

Τι υποστηρίζει ο 58χρονος γιατρός

Ο Ηλίας Θεοδωρόπουλος επιχειρεί, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δημοσιεύματα, να διαχωρίσει τη δική του θέση από εκείνη της συζύγου του, υποστηρίζοντας ότι, παρά το γεγονός ότι τα ιατρεία τους συστεγάζονταν, ο Γιώργος Μαζωνάκης δεν ήταν δικός του ασθενής.

Παράλληλα, η υπεράσπισή του αναμένεται να κινηθεί κατά της προσωρινής του κράτησης. Στα στοιχεία που φέρεται να επικαλείται περιλαμβάνεται και η κατάθεση άλλου ασθενούς, ο οποίος υποστηρίζει ότι βρισκόταν μαζί με τον 58χρονο γιατρό την κρίσιμη ώρα.

Την ίδια στιγμή, ο γιατρός διέκοψε την απεργία πείνας και δίψας που είχε ανακοινώσει μετά την απόφαση για την προφυλάκισή του.

Η υπόθεση εξακολουθεί να βρίσκεται υπό δικαστική διερεύνηση και οι ισχυρισμοί του κατηγορούμενου γιατρού αποτελούν τη δική του εκδοχή για όσα συνέβησαν. Οι Αρχές συνεχίζουν να εξετάζουν τα στοιχεία προκειμένου να αποσαφηνιστούν πλήρως οι συνθήκες που οδήγησαν στον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη.

Δείτε το βίντεο εδώ

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση

Η αποκάλυψη της Φαίης

Άφωνοι όλοι στον ΑΝΤ1

Έκανε την αποκάλυψη που όλοι περίμεναν η Φαίη Σκορδά για τον Αθανασιάδη, το ανακοίνωσε στο «For You» – «Σήμερα..»
Beautiful People team
 |  ΕΛΛΑΔΑ
Ξέσπασε η Άρια Καλύβα

«Άναψαν τα αίματα» στο OPEN

Ξέσπασε η Καλύβα για τις εικόνες αγίων στο καμαρίνι της Πάολας – «Μία επίδειξη που παραπέμπει σε φολκλορικό θέαμα» – Κόντρα ...
Beautiful People team
 |  ΕΛΛΑΔΑ