ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24° Λευκωσία,
28 Ιουνίου, 2022
sport fm - listen live

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ο πρώην δικηγόρος της αποκάλυψε γιατί παραιτήθηκε

Όλες οι λεπτομέρειες!

Οι εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας καθημερινά βρίσκονται στο προσκήνιο της δημοσιότητας αλλά και των αρχών.

Ο Ιωάννης Κόττας, ο οποίος είχε αναλάβει να εκπροσωπήσει την Ρούλα Πισπιρίγκου αρχικά μίλησε το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα ΜEGA» και μεταξύ άλλων εξήγησε τον λόγο που παραιτήθηκε.

Να θυμίσουμε ότι πρόκειται για τον δικηγόρο που είχε γίνει γνωστό ότι στο γραφείο του είχε διαδραματιστεί ο μεγάλος τσακωμός του ζευγαριού.

 

Ρούλα Πισπιρίγκου – Όσα αποκάλυψε ο πρώην δικηγόρος της για την παραίτησή του
«Ένιωσα την ανάγκη να αποκαταστήσω κάποια πράγματα σχετικά με τις ενέργειές μου. Το ρεπορτάζ ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης τσακώθηκαν στο γραφείο μου είναι ψευδές, και αυτό το επιβεβαιώνει και ο κ. Καράμπελας, ο δικηγόρος του κ. Δασκαλάκη. Μετά την Καθαρά Δευτέρα σταμάτησα να είμαι δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου. Δεν έγινε ποτέ αυτό που ειπώθηκε. Οι έρευνες ξεκίνησαν μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας. Σας παραπέμπω στην πρώτη ανακοίνωση που βγάλαμε ότι όλη η παρουσία η δική μας και των γονιών ήταν για να βρεθεί η αλήθεια για τον θάνατο των παιδιών. Το ζευγάρι ήταν χωρισμένο αλλά στις ενέργειές τους ήταν μαζί. Τα ζευγάρια πολλές φορές έχουν δύο δικηγόρους, και βγάλαμε κοινή ανακοίνωση και κοινές υπογραφές» δήλωσε αρχικά ο πρώην δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου στην εκπομπή του Mega.

Τέλος, κατέληξε: «Διαφώνησα με την υπερέκθεση στα ΜΜΕ. Είπα για το βάρος των τριών θανάτων, και είχα πει να μην μιλούν συνεχώς στην τηλεόραση. Η Ρούλα Πισπιρίγκου το έκανε γιατί ένιωθε μία τεράστια κοινωνική πίεση, πήγαιναν στο σπίτι της και λοιδορούσαν την οικογένεια».

 

Πηγή: fthis.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση