ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ποια είναι η παίκτρια του My style Rocks που προκαλεί χαμό

Η 26χρονη Emilia Vodos που τράβηξε τα βλέμματα από την πρώτη μέρα του παιχνιδιού

Ηλέκτρα Στασινοπούλου

Από την πρώτη στιγμή που έσκασε μύτη στο My Style Rocks έκανε θόρυβο από μόνη της. Μια η εμφάνισή της, μία οι κουβέντες και οι ίντριγκες, σίγουρα η Emilia Vodos είναι μια διαγωνιζόμενη, που τράβηξε τα βλέμματα απάνω της από την πρώτη στιγμή.

Να αναφέρουμε ότι η πρώτη της εμφάνιση ήταν άκρως αποκαλυπτική και όπως παρατήρησαν κάποιοι έδειξε παραπάνω από όσα έπρεπε!

Εκτός από το περιστατικό αυτό υπήρξε και ένταση ανάμεσα στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου και την Emilia Vodos, όταν η παίκτρια ήρθε σε σύγκρουση με την Ρέινα, με αφορμή το vinyl ύφασμα που φορούσε η δεύτερη, αλλά και τις τσάντες που παραπέμπουν σε brand, ωστόσο, δεν είναι αυθεντικές.

Να αναφέρουμε ότι είναι μία από τις 9 διαγωνιζόμενες του My Style Rocks η οποία διαθέτει έναν πολύ εντυπωσιακό λογαριασμό στο Instagram. Είναι μία πολύ εντυπωσιακή γυναίκα που ξέρει να τραβά τα βλέμματα και έχει ιδιαίτερη αγάπη στη μόδα, κάτι το οποίο μαρτυρούν οι φωτογραφίες που έχει αναρτήσει στους προσωπικούς της λογαριασμούς.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Βούλα ενώ πλέον μοιράζει το χρόνο της ανάμεσα στην Ελλάδα και το Μαϊάμι. Είναι 26 ετών και δηλώνει ως επάγγελμα σύμβουλος επενδύσεων. Η μόδα μπήκε από πολύ νωρίς στη ζωή της καθώς οι γονείς της ταξίδευαν συχνά για shopping. Οι στyλιστικές της συνήθειες κινούνται στο άσπρο-μαύρο και το My Style Rocks είναι για εκείνη μία προσωπική πρόκληση.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Emilia Aimmy Vodos (@emiliavodos)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Emilia Aimmy Vodos (@emiliavodos)

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Emilia Aimmy Vodos (@emiliavodos)

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση