ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Πιπεράτες» αποκαλύψεις! Αυτό είναι το πιο παράξενο μέρος που έκανε έρωτα η Μακρυγιάννη

«Όλο αυτό το κουτσομπολίστικο και από την τρύπα δεν με αφορά»

Είναι όμορφη, έχει χιούμορ και δεν διστάζει να απαντάει σε οποιαδήποτε ερώτηση. Ή, τέλος πάντων, στις περισσότερες από αυτές. Ο λόγος για την ηθοποιό Ντόρα Μακρυγιάννη η οποία ένα από τα πολλά που αποκάλυψε, στο After Dark με τον Θέμη Γεωργαντά, ήταν το ότι δεν ήθελε να γίνει ηθοποιός!

«Καθόλου δεν ήθελα να γίνω ηθοποιός ήθελα να γίνω ψυχολόγος. Δεν έγινε για άλλους λόγους, ήταν δύσκολα τα χρόνια του Λυκείου και αυτό έτσι ακυρώθηκε. Ασφαλίστρια έγινα λόγω μπαμπά, αγαπούσα τη δουλειά αλλά όταν έπαιξα στα “Κόκκινα φανάρια” ήθελα να είμαι περισσότερο εκεί. Δεν ήθελα να παίξω, δεν το είχα σκεφτεί, δεν μου είχε περάσει σαν ιδέα, δεν είχα το “θέλω”» είπε μεταξύ άλλων και στη συνέχεια αναφέρθηκε στα reality αλλά και το Netflix: «Όλο αυτό το κουτσομπολίστικο και από την τρύπα δεν με αφορά. Μου είναι τελείως αντίθετο με τα πιστεύω μου. ίσα ίσα εκνευρίζομαι κάποια από αυτά είναι προσβλητικά πολύ όπως το The Bachelor. Δεν γίνεται να λέμε για #metoo να προσπαθεί η γυναίκα να εδραιωθεί και ξαφνικά να τσακώνονται τρεις γυναίκες για έναν άνδρα. Το Netflix μάς έχει επηρεάσει. Όλα είναι φόνοι, ίντριγκες, αστυνομικές σειρές».

Στη συνέχεια η Ντόρα Μακρυγιάννη μπήκε στο εξομολογητήριο όπου αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, πως δεν έχει βγει ποτέ ραντεβού με θαυμαστή της, πως πρώτα βάζει την καριέρα, μετά το σεξ και τέλος την οικογένεια αλλά και το ότι το πιο παράξενο μέρος που έχει κάνει σεξ είναι ένα… ελαιοτριβείο!

Πηγή: reader 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση