ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παλάσιος: Το κυνηγητό με την κόρη του & η εμφάνιση της σέξι συζύγου του στις κερκίδες

Το κυνηγητό του Παλάσιος με την κόρη του μετά τη λήξη της αναμέτρησης κόντρα στον Πανσερραϊκό

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού κόντρα στον Πανσερραϊκό, ο Σεμπαστιάν Παλάσιος και η κορούλα του έκλεψαν τις εντυπώσεις... αφού η μικρή μπήκε στο γήπεδο και είχε όρεξη για κυνηγητό!

Συγκεκριμένα, και όπως είδαμε σε βίντεο που δημοσίευσε η σύζυγος του ποδοσφαιριστή, η κόρη τους μόλις μπήκε στο γήπεδο, ευδιάθετη και χαμογελαστή, ξεκίνησε να τρέχει με τον Παλάσιος να την ακολουθεί και οι δύο τους να χαρίζουν έτσι αξιολάτρευτα στιγμιότυπα.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Joha Herbel (@johaherbel)

Από το γήπεδο βέβαια, δεν έλειπε η κούκλα σύζυγος του ποδοσφαιριστή, Joha Herbel, η οποία ως γνωστό έχει τον τίτλο της πιο «καυτής» WAG της Ελλάδας, με πολλούς μάλιστα να την συγκρίνουν με την Γουάντα Νάρα.

Η ίδια, πιο συγκεκριμένα, δημοσίευσε στιγμιότυπα από τον αγώνα και μερικές selfie λήψεις, στις οποίες όπως πάντα έδειχνε εντυπωσιακή.

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση

Το κλίμα στην εκπομπή «Καλοκαίρι Παρέα» στον ΑΝΤ1, με την Κατερίνα Καραβάτου και την Αφροδίτη Γραμμέλη να ξεσπούν σε δάκρυα στον αέρα της εκπομπής.

«Tρέμουμε όλοι»

«Κατέρρευσαν» Καραβάτου και Γραμμέλη on air στο «Καλοκαίρι Παρέα» – Τι συνέβη
Beautiful People team
 |  ΕΛΛΑΔΑ
Ο δημοφιλής τραγουδιστής πήρε την αγαπημένη του Γαρυφαλλιά Καληφώνη και έκαναν ένα ταξίδι στο νησί των Ανέμων

«Ντρέπομαι»

Η στιγμή που οι παπαράτσι «τσάκωσαν» στη Μύκονο Μάστορα-Καληφώνη, χέρι- χέρι!
Beautiful People team
 |  ΕΛΛΑΔΑ