Beautiful People team
Όρκους αιώνιας αγάπης αντάλλαξαν η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα στην Πάρο, το απόγευμα του Σαββάτου 27 Ιουνίου. Το ζευγάρι είχε στο πλευρό του αγαπημένα πρόσωπα και φίλους από τον καλλιτεχνικό χώρο, που ταξίδεψαν στο νησί για να μοιραστούν μαζί τους αυτή τη σημαντική ημέρα.
Το νυφικό της Αθηνάς Οικονομάκου για την τελετή ανταλλαγής όρκων με τον Μπρούνο Τσερέλα είχε την υπογραφή της κορυφαίας Ελληνίδας σχεδιάστριας Σίλιας Κριθαριώτη, ενώ στο πλευρό της βρίσκονταν ο αδερφός της Νικήτας και η μητέρα της, Γεωργία.
Αθηνά Οικονομάκου: Τι δήλωσε μετά την τελετή
Μετά την τελετή, η ηθοποιός θέλησε να απευθυνθεί στους καλεσμένους της και να μιλήσει για την ευγνωμοσύνη που νιώθει για τη ζωή που έχει δημιουργήσει μαζί με τον αγαπημένο της. «Ο Μπρούνο με αγκάλιασε, με εμπιστεύτηκε και ευχαριστώ πολύ που ανήκω σε μια μεγάλη, υγιή, αγαπημένη οικογένεια, που το είχα πολύ μεγάλη ανάγκη. Περισσότερο απ’ όσο νόμιζα. Μαμά μου, Νικητάκο…», είπε χαρακτηριστικά, εμφανώς φορτισμένη συναισθηματικά.

Και συνέχισε, απευθυνόμενη στον Μπρούνο Τσερέλα: «Είσαι σπάνιος. Και εσωτερικά και εξωτερικά. Σε ευχαριστώ για όλα. Σε ευχαριστώ για την αγάπη που μου δείχνεις, σε ευχαριστώ για την αγάπη που έχεις δείξει στα παιδιά μου. Και σου υπόσχομαι εμπιστοσύνη, πίστη, ειλικρίνεια, συνέπεια. Σου υπόσχομαι να γελάμε, να ταξιδεύουμε, να ονειρευόμαστε, κι αν υπάρχουν κι άλλα σύμπαντα, κι άλλες ζωές, υπόσχομαι θα ψάχνω πάντα να σε βρω και θα σε διαλέγω πάντα. Σ’ αγαπώ πολύ».

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο πολυτελές resort Mar Azul, όπου είχε οργανωθεί η ξεχωριστή γιορτή του ζευγαριού. Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα βρέθηκαν από νωρίς στον χώρο μαζί με τα πιο κοντινά τους πρόσωπα, δημιουργώντας μια ιδιαίτερα ζεστή ατμόσφαιρα. Οι πρώτες αφίξεις των καλεσμένων ξεκίνησαν λίγο μετά τις 18:30.

Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν οι καλοί φίλοι της Αθηνάς Οικονομάκου, Κωνσταντίνα και Πέτρος, οι οποίοι στάθηκαν δίπλα τους σε αυτή τη σημαντική ημέρα, μοιραζόμενοι μαζί τους μία από τις πιο ξεχωριστές στιγμές της ζωής τους.
Υπενθυμίζεται ότι η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα είχαν ήδη παντρευτεί στην Πλάκα, σε μια τελετή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η σχέση τους έγινε γνωστή το καλοκαίρι του 2024, λίγους μήνες μετά το διαζύγιο της ηθοποιού, με την πρώτη τους κοινή εμφάνιση να γίνεται στη συναυλία των Coldplay στην Αθήνα.
Εδώ και λίγες ώρες ένα παλαιότερο βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Στο εν λόγω βίντεο, φαίνεται το ζευγάρι να τσακώνεται σε γνωστό ξενοδοχείο των Νοτίων Προαστίων.
Δείτε το βίντεο και διαβάστε περισσότερα εδώ




























