ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
14° Λευκωσία,
29 Νοεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης σε παράσταση χτύπαγε την καταπακτή στο κεφάλι του Σπύρου Μπιμπίλα»

Στη φόρα το άγνωστο περιστατικό ανάμεσα τους

Στην εφημερίδα On Time και στη δημοσιογράφο Σίσσυ Μενεγάτου παραχώρησε συνέντευξη ο Κώστας Βενετσάνος. Μίλησε για τον Δημήτρη Λιγνάδη, ενώ αποκάλυψε πως ο Σπύρος Μπιμπίλας παλιά είχε μονίμως καρούμπαλο από τα χτυπήματα του Πέτρου Φιλιππίδη σε παράσταση που είχαν συμπρωταγωνιστήσει. Παρόλο βέβαια που ο Πρόεδρος του ΣΕΗ έχει μιλήσει με πολύ καλά λόγια για την φιλία που είχαν.

Η αποκάλυψη για Φιλιππίδη - Μπιμπίλα

Είσαι μισό αιώνα στο σανίδι και στην πίστα. Τον τελευταίο καιρό έχει ταρακουνηθεί το θέατρο με καταγγελίες ηθοποιών για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειάς τους, και μάλιστα κάποιοι έχουν οδηγηθεί και στη φυλακή για να κριθούν από τη δικαιοσύνη. Τα περίμενες αυτά;

Ναι. Για τον Πέτρο Φιλιππίδη. Και για τον Δημήτρη Λιγνάδη ξέραμε. Δεν ξέραμε στον καλλιτεχνικό χώρο ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης έκανε αυτή τη ζωή; Γιατί δεν ήξερα πως χτύπαγε ο Φιλιππίδης την καταπακτή στο κεφάλι του Μπιμπίλα στην παράσταση «Υπηρέτης δύο αφεντάδων» κι ο Σπύρος είχε μονίμως καρούμπαλο;

«Πρέπει να συνεχίσουν να παίζονται οι σειρές του Πέτρου Φιλιππίδη στην τηλεόραση»

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!», όπου μεταξύ άλλων ανέφερε ξανά, πως οι σειρές του Πέτρου Φιλιππίδη πρέπει να συνεχίσουν παίζονται, καθώς από τα δικαιώματα τους ζουν και άλλοι ηθοποιοί που πρωταγωνιστούν.

«Θα μιλήσω ως Σπύρος Μπιμπίλας και όχι ως Πρόεδρος του ΣΕΗ. Εκπροσωπώ τον εαυτό μου τώρα. Δεν μπορούμε να κρίνουμε τις αποφάσεις της δικαιοσύνης, εφόσον έκρινε ότι η υπόθεση πρέπει να πάει στο δικαστήριο. Όση στενοχώρια νιώθουμε για τον φίλο μας, αλλά κυρίως για τη στενοχώρια που βιώσαμε για κάποιες φίλες μας», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε: «Η δική μου άποψη είναι ότι οι σειρές πρέπει να συνεχίζονται. Ήδη κατέβηκαν από το Youtube και μου φάνηκε περίεργο. Κατέβηκαν επίσης σειρές στις οποίες συμπρωταγωνιστούσα με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν ανάγκη αυτά τα δικαιώματα. Ακόμα το ΣΕΗ δεν έχει πάρει θέση γι’ αυτό, το επεξεργαζόμαστε για να βγάλουμε επίσημη ανακοίνωση.

Θα ήθελα να παρακαλέσω τα κανάλια να παίξουν κι άλλες σειρές που έχουν θάψει και δεν παίζουν ποτέ… Δεν θίγει μόνο τους ηθοποιούς, αλλά και τους σκηνοθέτες. Αυτές οι σειρές αποτελούν ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης, δεν μπορούμε να τις θάψουμε. Καταλαβαίνουμε ότι κάποιος μπορεί να νιώθει άσχημα, από την άλλη υπάρχουν άνθρωποι που έχουν ανάγκη αυτά τα χρήματα».

Ωστόσο, αυτή είναι η μοναδική σειρά που παίζει ο Πέτρος Φιλιππίδης και δεν θα κοπεί η επανάληψη της.

ΠΗΓΗ: youweekly.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση