ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο πάτερ που «τρέλανε» το TikTok: Οι χιλιάδες followers & τα viral βίντεο

Ο πατέρας Παύλος ο οποίος λειτουργεί στην εκκλησία της Αγίας Κυριακής στη Μάνδρα Αττικής έχει αποκτήσει το δικό του φανατικό κοινό στα social media και συγκεκριμένα στο Tik Tok.

Ο ιερέας του Παλαιού Ημερολογίου έχει καταφέρει να συγκεντρώσει πολλά εκατομμύρια προβολές με τα χιουμοριστικά βιντεάκια που ανεβάζει στη συγκεκριμένη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, με τον ίδιο να πρωταγωνιστεί, άλλοτε μόνος και άλλοτε με αγαπημένα μέλη της οικογένειάς του σε αυτά.

Σε συνέντευξή του, ο πατήρ Παύλος μίλησε για την απόφασή του να ασχοληθεί με το Tik Tok αλλά και για τα κίνητρα που είχε αρχικά αλλά και στη συνέχεια για να δημιουργεί και να ανεβάζει τα συγκεκριμένα βίντεο...

Πώς αποφασίσατε να ασχοληθείτε με το TikTok;
Συζητούσαμε με τα παιδιά στο κατηχητικό να κάνουμε κάτι και το αρχίσαμε πρώτα στο YouTube, αλλά δεν είχε ανταπόκριση. Ετσι, λοιπόν, είπαμε να δοκιμάσουμε το TikTok, ανεβάσαμε ένα βίντεο χιουμοριστικό με τον Διονύση Παπαγιαννόπουλο κι εκεί οι πρώτες προβολές εκτοξεύτηκαν. Το αρχίσαμε το καλοκαίρι.

Τι περιεχόμενο ανεβάζετε;
Ανεβάζω χιουμοριστικά βίντεο και το απόγευμα κάνουμε ένα διπλό live στο YouTube και το TikTok, όπου το πρώτο μέρος είναι το θεολογικό κομμάτι και το δεύτερο μέρος είναι το κομμάτι των αποριών που έχουν οι χρήστες που παρακολουθούν.

Ποιο βίντεό σας είχε τη μεγαλύτερη απήχηση;
Το βίντεο που έκανα με την «Αλίκη στο Ναυτικό».

Στα βίντεό σας, εκτός από εσάς, συμμετέχουν και τα παιδιά σας;
Ναι, συμμετέχουν και τα παιδιά μου και τα παιδιά που έχω στο κατηχητικό.

Με ποια κίνητρα αποφασίσατε να κάνετε αυτά τα βίντεο;
Ηθελα να βρω έναν τρόπο να φέρω τη νεολαία όσο πιο κοντά γίνεται στην Εκκλησία. Φυσικά, υπάρχουν και άλλοι τρόποι, καλύτεροι από τον δικό μου, αλλά εμένα αυτός μου πήγαινε, γιατί είμαι και στον χαρακτήρα μου έτσι. Ενας αυστηρός, τύπου παλαιοημερολογίτης, δεν θα περνούσε. Και να σου πω και κάτι ακόμη, έχουμε κάνει και πολλά εκκλησιαστικά εγκλήματα εμείς οι παπάδες, έτσι, λοιπόν, πρέπει να βρεις έναν τρόπο να φέρεις τα παιδιά κοντά στην Εκκλησία.

Οπως γνωρίζουμε, οι παλαιοημερολογίτες είναι πιο συντηρητικοί, δεν έχουν υπάρξει αντιδράσεις;
Οχι, δεν έχουν υπάρξει αντιδράσεις. Οντως το Παλαιό Ημερολόγιο είναι πιο συντηρητικό εκεί που θέλει να είναι συντηρητικό ή καλύτερα εκεί που του αρέσει να δείχνει συντηρητικό. Εγώ δεν μοιάζω με τους παλαιοημερολογίτες τους άλλους, είμαι ενωτικός άνθρωπος, δεν θα γυρίσω να πω εσύ είσαι αιρετικός, εγώ έχω τον σταυρό στην τσέπη, αυτά είναι μπούρδες. Γι’ αυτό και δεν με νοιάζει τι θα πούνε.

Τα σχόλια των χρηστών ποια είναι;
Εχω απενεργοποιήσει τα δημόσια σχόλια στο TikTok, γιατί δεν θέλω να γράψουν τίποτα κακό για τα παιδιά που συμμετέχουν στα βίντεο, είτε τα βιολογικά μου είτε τα πνευματικά μου παιδιά, για εμένα δεν με νοιάζει, δεν θα δώσω καμία σημασία. Μου στέλνουν, βέβαια, προσωπικά μηνύματα, όπου το 95% των σχολίων είναι θετικά. Υπάρχει όμως μια ελάχιστη μερίδα κόσμου που μου γράφει μέχρι και απειλητικά μηνύματα, του τύπου «εάν σε βρω, θα σου σπάσω τα πόδια».

@kathxhtiko #tiktoker #tiktok #mpesforyou #mpesfy #foryoupage #foryou #fyp #φοργιου πρωτότυπος ήχος - VoulaPap

Πηγή: Espresso

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
πάτερ  |  tiktok  |  gossip  |  showbiz  |  lifestyle  |  pater  |  θρησκεία  |  εκκλησία  |  βίντεο

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση