ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο Gio Kay βγήκε στον Λιάγκα και έγινε η μεγάλη αποκάλυψη

«Βγάλαμε την είδηση»

Beautiful People team

Ο Gio Kay μετά τη συμμετοχή του στο Survivor θα είναι στο J2US που έρχεται σύντομα στις οθόνες μας.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης ήταν καλεσμένος σήμερα 9/2 στο Πρωινό και ο Γιώργος Λιάγκας ήθελε να τα μάθει όλα.

«Κάποια στιγμή θέλω...» Βγήκε στον ΣΚΑΪ και έκανε την ανακοίνωση ο Gio Kay, λίγες μέρες μετά την αποχώρησή του από το Survivor

Μάλιστα, ο παρουσιαστής δεν δίστασε να πάρει στον αέρα τηλέφωνο τον Νίκο Κοκλώνη για να μάθει με ποια τραγουδίστρια θα είναι στο σόου ο Gio. Όταν ακούστηκε το όνομα της Αγγελικής Ηλιάδη, ο Κοκλώνης δεν το αρνήθηκε.

«Έλα, είσαι μελλοντολόγος; Μπορεί κι εμείς αυτό να έχουμε σκεφτεί», είπε ο παραγωγός και παρουσιαστής όταν ο Λιάγκας του είπε ότι θα ταίριαζε ο Gio με την Ηλιάδη.

«Ωραίος τύπος είναι αυτός, μπράβο! Σε αφήνω, βγάλαμε την είδηση», σχολίασε ο Λιάγκας.

Θυμίζουμε ότι μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Gio Kay λόγω σοβαρού τραυματισμού στο γόνατο, η παραγωγή προχώρησε άμεσα σε ενίσχυση της ομάδας και το πρόσωπο που μπήκε στο παιχνίδι μόνο τυχαίο δεν είναι. Στη θέση του Gio Kay εμφανίστηκε ο αδελφός του, γνωστός στο κοινό ως Benzi.

Δείτε το απόσπασμα από το Πρωινό του ΑΝΤ1:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση