ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο άγνωστος εφιάλτης της Μαρίας Μπεκατώρου: «Είδα τον θάνατο...»

«Δεν άντεξα και έβαλα τα κλάματα»

Μια εκ βαθέων συνέντευξη είχε δώσει η Μαρία Μπεκατώρου και είχε περιγράφει τη στιγμή που έπρεπε να βγει στο γυαλί ενώ μια μέρα πριν είχε χάσει τον πατέρα της. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη δυσκολία που αντιμετώπισε η όμορφη παρουσιάστρια.

Η Μαρία Μπεκατώρου είναι από τις πιο γλυκιές παρουσίες της ελληνικής τηλεόρασης και πολύ δύσκολα θα βρεις να της προσάψεις κάτι αρνητικό. Ίσα ίσα που εκτός από γλυκιά είναι και άψογη επαγγελματίας, αφού πριν λίγα χρόνια παρουσίασε ένα live του YFSF, ενώ είχαν περάσει λίγες ώρες από τον χαμό του πατέρα της.

«Είδα από κοντά τον θάνατο από την περιπέτεια του πατέρα μου, που έσβηνε μέρα με τη μέρα. Έζησα το τελευταίο του βράδυ, τις τελευταίες του στιγμές -και όλα αυτά συνέβαιναν την περίοδο που παρουσίαζα το YFSF. Σε ένα live δεν άντεξα και έβαλα τα κλάματα, όταν ο Θανάσης Αλευράς τραγούδησε το “Πόσο πολύ σ’ αγάπησα”.

Όσο κι αν ακουστεί περίεργο, η δουλειά με έκανε να ξεχνιέμαι, βέβαια, η εκπομπή που έβγαλα μετά την κηδεία του πατέρα μου ήταν πολύ δύσκολη. Ωστόσο, χάρηκα που πρόλαβε και με είδε παρουσιάστρια στο YFSF και που του άρεσα πολύ», αναφέρει η Μαρία και εξηγεί πως αυτό της άλλαξε τη στάση ζωής.

«Μου έμαθε ότι δεν πρέπει να στενοχωριόμαστε για μικρά καθημερινά πράγματα. Πλέον, δεν σκάω γι’ αυτά. Ξέρω πως η ζωή είναι μικρή, πως τα χρόνια περνούν γρήγορα και πως δεν ξέρεις τι θα σου ξημερώσει.

Εκεί που ήμασταν μια χαρά και νομίζαμε ότι ο πατέρας μου έχει ένα απλό πρόβλημα, ήρθε ο γιατρός και μας είπε ότι θα τον χάσουμε. Θυμάμαι να πιάνομαι από τους τοίχους του νοσοκομείου και να λέω πως δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό σε μένα. Αλλά γιατί να μη συμβεί σε μένα; Γιατί να συμβεί στον άλλον; Όλες οι οικογένειες αντιμετωπίζουν κάτι».

ΠΗΓΗ: Athensmagazine.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση