ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νίκος Ζιώγαλας: Αυτή ήταν η «Σταρ του σινεμά»

Ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε τι λειτούργησε ως έμπνευση για το αγαπημένο τραγούδι

Στην εκπομπή Στούντιο 4 φιλοξενήθηκε ο Νίκος Ζιώγαλας το μεσημέρι της Δευτέρας 8 Απριλίου.

Ο τραγουδιστής ανάμεσα σε άλλα αποκάλυψε πώς και για ποια είχε γραφτεί η μεγάλη του επιτυχία «Σταρ του σινεμά».

«Ήταν μία κοπέλα. Εγώ δούλευα στο “Λούκι” ένα μπαρ που είχε ένας ηθοποιός ο Αλέξης Γκόλφης και εκεί μαζευόμασταν όλοι της εποχής εκείνης, Πουλικάκος, Σιδηρόπουλος, Κατσιμίχα, Πορτοκάλογλου. Όλος ο κόσμος περνούσε από αυτό το μπαρ. Εγώ πήγαινα ως πελάτης εκεί, αλλά κάποια στιγμή δούλεψα και ως μπάρμαν. Πάνω στη φάση της δουλειάς γράφτηκε για μια Φανή που είχα ακούσει πως έχει έρθει από την Κοζάνη.

Ευτυχώς που ήταν απόρριψη γιατί…

«Πώς εμφανίστηκε δεν θυμάμαι. Ήρθε πάντως, φώτισε τη ζωή μας, το υπόγειο που ήταν πολύ χαμηλό και μετά από πολλές μέρες διστακτικότητας και προετοιμασίας χτυπάω και δυο τεκίλες – που δεν έπινα- για να βρω το θάρρος. Πάω κατά πάνω της και της λέω είμαι “ερωτευμένος μαζί σου”. Αυτή δούλευε γκαρσόνα, ανεβοκατέβαινε γιατί είχε και εσωτερικές σκάλες το μπαρ και μου κάνει «Σοβαρά; Να το συζητήσουμε!» και οπισθοχωρεί. Με έλουσε κρύος ιδρώτας.

Συνήλθα πολύ άτσαλα. Σχόλασα, πήγα στο σπίτι και έγραψα το τραγούδι μία και έξω εκείνη τη βραδιά. Η Φανή εν τω μεταξύ εξαφανίστηκε, να είναι καλά, την ευγνωμονώ. Ευτυχώς που ήταν απόρριψη γιατί μου έδωσε την ευκαιρία να ξεκινήσω».

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη, ενώ το σχετικό απόσπασμα θα το βρείτε στο 6:00

Πηγή: In.gr

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση