ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νίκος Οικονομόπουλος: Η απρόσμενη συνάντηση στην Αυστραλία

Η φωτογραφία που δημοσίευσε

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Στην Αυστραλία βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ο Νίκος Οικονομόπουλος, στα πλαίσια της παγκόσμιας καλοκαιρινής του περιοδείας, θέλοντας, όπως πολλοί άλλοι καλλιτέχνες, να ξεσηκώσει με τα τραγούδια του τους Έλληνες της διασποράς.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του είχε μια απρόσμενη συνάντηση θρησκευτικού χαρακτήρα. Ο τραγουδιστής με τις μεγάλες επιτυχίες συνάντησε τον Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας κ. Μακάριο και πραγματικά ενθουσιάστηκε.

Το γεγονός έκανε ο ίδιος γνωστό με μια φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram. Σε αυτή ποζάρει στο πλευρό του σχολιάζοντας στη σχετική λεζάντα: «Είχα την τιμή και την ευλογία, να τύχω της υποδοχής του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας, κ. Μακάριου. Και την ευκαιρία να γνωρίσω το πλούσιο, πνευματικό, φιλανθρωπικό και εθνικό έργο του τα τελευταία τρία χρόνια για την Ορθοδεξία και τον Ελληνισμό, στη μεγάλη Αυστραλία. Έμεινα γοητευμένος από την αμεσότητα, την απλότητα και την πνευματικότητά του!».

Ακολουθεί η σχετική φωτογραφία:

Ο Νίκος Οικονομόπουλος είναι ιδιαίτερα θρησκευόμενος και είναι αρκετές οι φορές, που έχει μιλήσει για την πίστη του και τη θρησκεία δημόσια.

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση