ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νικολαΐδης: «Οι γονείς μου δεν θα έπρεπε να είναι ποτέ μαζί»

«Αυτό λειτούργησε αρνητικά για την αδελφή μου και δεν έκανε ποτέ τη δική της οικογένεια»

Δέσποινα Άσπρου

Για τα δύσκολα χρόνια που έζησε ως παιδί σε μια οικογένεια με καβγάδες και εντάσεις αναφέρθηκε πρόσφατα ο Σταύρος Νικολαΐδης.

Αναλυτικότερα, ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Μπαμπά-δες» που θα προβληθεί το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου και απόσπασμα από τη συνέντευξή του, προβλήθηκε στο «Happy Day».

Μεταξύ άλλων, ο ίδιος αναφερόμενος στους γονείς του, είπε ότι: «Ήταν δύο άνθρωποι – καλή τους ώρα – που δεν θα έπρεπε να είναι ποτέ μαζί. Ωστόσο, μέσα σε αυτή την περίεργη αντίθεση που είχαν δημιούργησαν τρία καλά και αγαπημένα παιδιά. Θα μπορούσαμε να είχαμε γίνει κάτι τελείως αντίθετο».

«Μεγαλώσαμε μέσα σε ένα έντονο περιβάλλον με καβγάδες. Αυτό λειτούργησε αρνητικά για την αδελφή μου και δεν έκανε ποτέ τη δική της οικογένεια. Σε μένα λειτούργησε εντελώς διαφορετικά και θέλησα να σπάσω αυτή την αλυσίδα, να μεγαλώσω ένα παιδί όπως πρέπει. Να το κάνω σίγουρο για τον εαυτό του, να το επιβραβεύσω για ό,τι καλό κάνει, να είμαι δίπλα του να το βοηθήσω» πρόσθεσε.

Συνέχισε λέγοντας: «Αντιθέτως, στην οικογένειά μας είχαμε τέτοιες συμπεριφορές που μας δημιούργησαν κόμπλεξ κατωτερότητας. Όταν έβγαλα τη σχολή στις πρώτες δουλειές σκεφτόμουν "τώρα εσένα γιατί σε πήραν;, θα σε πληρώνουν;" και τέτοια. Εκτός του ότι η μάνα μου φυσικά δεν ήθελε να γίνω ηθοποιός».

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση