ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νέος απρόσμενος χωρισμός στην ελληνική showbiz

Μετά από τρία χρόνια σχέσης

Νέος απρόσμενος χωρισμός στην ελληνική showbiz, αφού σύμφωνα με τις πληροφορίες, γνωστό ζευγάρι χώρισε μετά από τρία χρόνια κοινής πορείας. Ο λόγος για την Εύη Ιωαννίδου και τον Ίνο Φάις.

Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του ο Ηλίας Μαραβέγιας για την εφημερίδα Espresso, μετά από πολλά on και off, το πρώην μοντέλο του GNTM και ο επιχειρηματίας και γιος της Μαρίας Καλάβρια δεν τα κατάφεραν τελικά να ξεπεράσουν τα προβλήματα και να σώσουν τη σχέση τους.


Φωτογραφία του ζευγαριού πριν δύο χρόνια, το 2021.

Άνθρωπος που τους έζησε από κοντά αποκάλυψε πως το βασικό «αγκάθι» στη σχέση τους υπήρξε από την αρχή της γνωριμίας τους η απόσταση, καθώς ο Ίνο Φάις ζει και δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην Αθήνα, ενώ εκείνη έχει ως βάση της τη Θεσσαλονίκη και λείπει συχνά για μεγάλα χρονικά διαστήματα για επαγγελματικούς λόγους στο εξωτερικό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το οριστικό τέλος στη σχέση τους δόθηκε πριν από λίγους μήνες, με τους δύο να κρατούν φιλική επαφή. Υπενθυμίζεται ότι η σχέση τους έγινε γνωστή τον Δεκέμβριο του 2020 και οι δυο τους έμοιαζαν πολύ ερωτευμένοι, ωστόσο τελικά δεν κατάφεραν να μείνουν μαζί..

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση

X