ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το σχόλιο της Έλλης Κοκκίνου για τις εμφανίσεις της Δέσποινας Βανδή

Όσα είπε η τραγουδίστρια

Η Έλλη Κοκκίνου παραχώρησε δηλώσεις στις κάμερες, με αφορμή την πρεμιέρα της με τον Λευτέρη Πανταζή και ανάμεσα σε άλλα, κλήθηκε να σχολιάσει τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε από κάποιους στα social media για τις στιλιστικές επιλογές της στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή.

Συγκεκριμένα, αναφερόμενη στην Βανδή, η Έλλη Κοκκίνου απάντησε:  «Ηλικία; Τι ηλικία; Και τι τους πειράζει; Άμα φτάσουν στην ηλικία μας, να μην το φορέσουν. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να φορέσει αυτό που αισθάνεται καλά, αισθάνεται όμορφα, όπως κάνουν και όλοι οι υπόλοιποι. Απλά εμείς κρινόμαστε. Το ότι κρινόμαστε δε σημαίνει ότι αρέσουμε σε όλους. Ούτε εμάς μας αρέσουν όλοι. Είναι κάλο να μην κρίνουμε γενικότερα και ιδίως δημοσίως». 

 

 «Τον Λευτέρη Πανταζή τον γνώρισα όταν ήμουν 19 χρόνων. Έξω με φωνάζουν… Ελλάρα και μου αρέσει αυτό, είναι ωραίο. Έχω πέσει σε πίστα, έσπασα τη γνάθο και αναγκάστηκα να κάνω χειρουργείο», σημείωσε επίσης η Έλλη Κοκκίνου.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση

Χιλιάδες αρνητικά σχόλια ήδη - Τι έκαναν Οικονομάκου και Τσερέλα

Όλοι τους κράζουν

Τι έκαναν Οικονομάκου και Μπρούνο Τσερέλα στον γάμο τους με την ελληνική σημαία
Beautiful People team
 |  ΕΛΛΑΔΑ
Το αποκάλυψε μετά τον σάλο με το νυφικό της Αθηνάς Οικονομάκου

Μετά τον σάλο

Η Σίλια Κριθαριώτη έκανε την αποκάλυψη για το νυφικό της Αθηνάς Οικονομάκου– Γιατί ήταν δύο τα φορέματα
Beautiful People team
 |  ΕΛΛΑΔΑ
Σοκ τι έκανε

Γάμος Οικονομάκου

H απίστευτη κίνηση του γιου της Μάξιμου στον Τσερέλα μετά την τελετή-Δάκρυσε όλη η Πάρος
Beautiful People team
 |  ΕΛΛΑΔΑ