ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μπάρκα: Η αλλαγή στο Instagram μετά τις φωτογραφίες που τη δείχνουν να φιλά τον Τσαγκρίδη

Δείτε τι έκανε η παρουσιάστρια

Δέσποινα Άσπρου

Πρώτη είδηση έχουν γίνει τα φιλιά της Δανάης Μπάρκα με τον πρώην της Κατερίνας Καινούργιου, Φίλιππο Τσαγκρίδη και μετά τον σάλο που προκλήθηκε και τα καυστικά σχόλια που ακολούθησαν, η πρώτη προχώρησε σε μια μεγάλη αλλαγή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. 

Συγκεκριμένα, στις δύο τελευταίες αναρτήσεις της, η παρουσιάστρια επέλεξε να απενεργοποιήσει τη δυνατότητα που έχουν οι ακόλουθοί της να κάνουν σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες της, γεγονός που δείχνει ότι η ίδια ενδεχομένως να έχει λάβει αρνητικά σχόλια.

Να θυμίσουμε πως κυκλοφόρησε ένα βίντεο που τραβήχτηκε κατά την έξοδο του ζευγαριού πριν από μερικές ημέρες και από τις πολλές προβολές έχει γίνει viral και παρά τον ντόρο, η Δανάη Μπάρκα επέλεξε να μην αναφερθεί στο θέμα δημόσια.

Το πρωί ωστόσο της Δευτέρας,  η Δανάη αρκέστηκε να σχολιάσει μέσα από την εκπομπή της πως δεν είναι διατεθειμένη να ανοίξει έναν φαύλο κύκλο απαντήσεων, ξεκαθαρίζοντας την πρόθεσή της να μην αναφερθεί δημόσια στην προσωπική της ζωή και τι πραγματικά συμβαίνει.

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση