ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μέλπω Ζαρόκωστα: «Η Αλίκη Βουγιουκλάκη έγινε ρεζίλι»

Η σπουδαία ηθοποιός σχολιάζει τις μεγάλες πρωταγωνίστριες της εποχής. Την Αλίκη, τη Μερκούρη, τη Λαμπέτη.

Η Μέλπω Ζαρόκωστα έγινε γνωστή μέσα από xis παλιές ελληνικές ταινίες. Έχει διανύσει μία μακρά και σημαντική πορεία στον κινηματογράφο, το θέατρο και την τηλεόραση.Η σπουδαία ηθοποιός μιλάει και μοιράζεται στιγμές της πορείας της, σχολιάζοντας όλες τις μεγάλες πρωταγωνίστριες της εποχής. Την Αλίκη, τη Μερκούρη, τη Λαμπέτη...

Σε όλες τις δύσκολες καταστάσεις που περάσατε, το θέατρο ήταν η παρηγοριά σας;

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία. Η λέξη θέατρο είναι μαγική για μένα και αν ξαναγεννιόμουν θα ήθελα να κάνω το ίδιο ακριβώς. Είμαι ευχαριστημένη.

Σας στεναχώρησε όλο αυτό που έγινε στο θέατρο με τις κακοποιητικές συμπεριφορές;

Βέβαια με στεναχώρησε. Όλο αυτό προέρχεται μέσα από την κακία. Πάντα υπήρχε προστυχιά και βρωμιά, αλλά ποτέ δεν ήταν όλα τόσο ανοιχτά.

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη εγκλωβίστηκε στην εικόνα της;

Είχε ταλέντο αλλά εκείνο που το επισκίασε είναι το γεγονός πως υποκρινόταν και δεν ζούσε τον ρόλο. Έκανε πάντα την ωραία. Εγκλωβίστηκε παρόλο που μπορούσε να κάνει πολλά περισσότερα. Ήταν όμορφη, αλλά παρασύρθηκε, με σκοπό να είναι η ωραία της τηλεόρασης και του θεάτρου.

Έπαιξε και «Αντιγόνη» όμως στην Επίδαυρο.

Πήγε ναι και έγινε ρεζίλι. Δεν μπορείς να παίζεις τέτοιους ρόλους μόνο και μόνο από την ανάγκη που έχεις για να επιδεικνύεσαι.

Τι θυμάστε από το τέλος της;

Πέρασα τα δικά μου βάσανα και δεν άντεχα να την δω. Νομίζω πως δεν βρισκόμουν όμως και στην Ελλάδα.

Θυμάστε ένα αστείο περιστατικό στα παρασκήνια που θα θέλατε να μοιραστείτε μαζί μας;

Βέβαια με τον αγαπημένο μου Λάμπρο Κωνσταντάρα. Ήταν κύριος αλλά είχε μία μανία για να κοροϊδεύει τα πάντα. Παίξαμε κάποια στιγμή μαζί στο θέατρο και μία μέρα πήγαινα να ανεβώ μία σκάλα. Πέρασε πίσω μου και μου έδωσε έναν τσίμπο στον πισινό μου. Με τσίμπησε και άρχισα να φωνάζω. Γελούσαμε θυμάμαι και μου είπε σιγά έχω φάει εγώ τσιμπιές, σφαλιάρες. Είχε απίστευτο χιούμορ.

Η Μελίνα Μερκούρη πώς σας φαινόταν ως ηθοποιός;

Την γνώριζα. Δεν ήταν καλή ηθοποιός. Ήταν αξιοπρεπής αλλά δεν ήταν το ταλέντο. Είχε μία ωραία εμφάνιση αλλά δεν ήταν η Έλλη Λαμπέτη. Έβλεπες την Λαμπέτη και σου κοβόταν η ανάσα πραγματικά και μόνο καλημέρα που σου έλεγε.

Μιλήστε μου για την περιπέτεια της υγείας σας.

Εμένα με έσωσε η έγκαιρη διάγνωση και αυτό είναι που λέω σε όσους με ρωτάνε. Όλα έγιναν άμεσα, χειρουργήθηκα την επόμενη ημέρα. Έγινα καλά και τώρα είμαι υγιής εδώ και 20 χρόνια. Με θορύβησε ο καρκίνος, αλλά ευτυχώς είμαι ακόμα εδώ. Ας μην σταθούμε στα δυσάρεστα όμως. Έγιναν όλα τόσο γρήγορα που δεν πρόλαβε να με πάρει καθόλου από κάτω. Το λέω σε όλους, μόλις δείτε να σας γρατζουνάει κάτι πηγαίνετε στον γιατρό.
ΠΗΓΗ: gossip-tv.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση