ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

MasterChef: Ο Ηλίας Μαμαλάκης «κατακεραυνώνει» τον Δημήτρη Ταϊρίδη

«Μια τοξικότητα καταστροφική»

Ο Ηλίας Μαμαλάκης πρόσφατα έκανε guest εμφάνιση στο MasterChef, ενώ μέσα από τον λογαριασμό του στο facebook θέλησε να εκφράσει την δυσαρέσκειά του για τον Δημήτρη Ταϊρίδη.

Ο παίκτης του MasterChef 6 έχει βρεθεί αρκετές φορές στο επίκεντρο με τα έντονα σχόλια κατά των συμπαικτών του, ενώ η συμπεριφορά του στο χθεσινό επεισόδιο έκανε τον Ηλία Μαμαλάκη να ξεσπάσει στα social media.

«Παρακολούθησα σχολαστικά το χθεσινό επεισόδιο του master chef Είδα μια τρομακτική τοξικότητα εκ μέρους του διαγωνιζόμενου Δημήτρη ή μπομπαινα όπως αυτοαποκαλείται εκμεταλλευμένος την φήμη της ταβέρνας της μητέρας του Μια τοξικότητα καταστροφική.

Εμπαίζει τους νεαρούς άπειρους παίχτες που μεταξύ μας στερούνται εμπειριών και δημιουργεί ένα κλίμα χυδαίας αντιπαλότητας κάνοντας στρατηγικές ανύπαρκτες και χαλώντας την θετική ενέργεια του συνόλου. Ακόμα και οι κριτές αρνούνται να τον ακούσουν και να εμπλακούν στο αρνητικό κλίμα. Γιατί όμως έτσι;

Δείχνει να είναι ένας καλός Μάγειρας που υπερέχει μαγειρικά από πολλούς άλλους παίχτες
Μπορεί να μαγειρέψει και είναι ένας υποψήφιος νικητής. Τι χρειάζονται όλα αυτά…

Προτείνω στην παραγωγή να τον μαζέψει και κυρίως να σταματήσει τα τοξικά βίντεο με την γνώμη του και την ολοφάνερη εχθρότητα προς τα πάντα. Αν μπορούσε θα καθαιρούσε τους κριτές να γίνει αυτός κριτής στην θέση τους.

Αλίμονο σ όσους βρεθούν μαζί του στην ίδια κουζίνα .Κύριε Δημήτρη συμμετέχετε σ έναν διαγωνισμό μαγειρικής όχι στον πόλεμο Ουκρανίας Ρωσίας», έγραψε στο facebook ο Ηλίας Μαμαλάκης.

 Πηγή: protothema.gr

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση