ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Mαρία Κορινθίου: Περήφανη μαμά

Τί έγραψε στο Instagram της

Ηλέκτρα Στασινοπούλου

 Την μοναχοκόρη της Ισμήνη απόλαυσε για πρώτη φορά στην μικρή οθόνη η Μαρία Κορινθίου.

Η γνωστή ηθοποιός, που είναι παντρεμένη εδώ και χρόνια με τον επίσης ηθοποιό Γιάννη Αϊβάζη είχε γνωστοποιήσει πριν καιρό μέσω του προσωπικού λογαριασμού της στο Instagram, ότι 12χρονη κούκλα κόρη της ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα στο χώρο της τηλεόρασης.

Συγκεκριμένα, αποτελεί πλέον μέλος της αγαπημένης τηλεοπτικής σειράς «Καφέ της Χαράς» και χθες προβλήθηκε το επεισόδιο, όπου φαίνεται για πρώτη φορά η Ισμήνη να πρωταγωνιστεί.

Η ηθοποιός συγκινημένη και περήφανη για την εμφάνιση της κόρης της μοιράστηκε με τους followers της βίντεο την ώρα που φάνηκε το όνομά της κόρης της στους τίτλους της σειράς, αλλά και κατά τη διάρκεια της εμφάνισης της Ισμήνης.

Ωστόσο, η Μαρία εξέφρασε και την αγωνία της για τη πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση της κόρης της.
Συγκεκριμένα έγραψε στην ανάρτησή της: «Το τι αγωνία έχω και ταυτόχρονα χαρά δεν μπορώ να σας περιγράψω. Σήμερα θα προβληθεί το πρώτο επεισόδιο στο «Καφέ της χαράς» με την Ισμηνούλα. Το παιδί μου μεγαλώνει και μεγαλώνει μέσα σε ένα χώρο τόσο σπουδαίο, με σπουδαίους ανθρώπους, σε ένα προστατευμένο περιβάλλον με ανθρώπους γνώριμους για την Ισμήνη αφού έχει μεγαλώσει και χιλιοσυναντηθεί μαζί τους. Ευχαριστώ πολύ τον Χάρη @harisromas για την αγκαλιά του, την αγάπη του και την προστασία του προς την Ισμηνούλα. Καλή αρχή παιδάκι μου! Εύχομαι όλα σου τα όνειρα να πραγματοποιούνται, γιατί όπως πάντα σου λέω: «τα όνειρα είναι γι ´ αυτούς που τα πιστεύουν και παλεύουν γι΄αυτά».

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Ηλέκτρα Στασινοπούλου

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση