ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Μανούλες κουράγιο, σας νιώθω»

Η συγκινητική ανάρτηση της Βέφας Αλεξιάδου για την τραγωδία των Τεμπών

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Το δικό της μήνυμα στις μητέρες, που έχασαν τα παιδιά του στη σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών έστειλε η Βέφα Αλεξιάδου.

Έχοντας και η ίδια χάσει δύο κόρες, με μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, θέλησε να συμπαρασταθεί σε αυτές τις μητέρες.

Στην ανάρτησή της ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ζεσταίνει κι απαλύνει τον πόνο της ψυχής μου ο ήλιος μπαίνοντας από το παραθυράκι της εκκλησούλας μου, το δειλινό! Μανούλες ΚΟΥΡΑΓΙΟ! Όπως η Παναγιά! Θερμή προσευχή και παράκληση και θα νιώσετε το χέρι του Θεού να κρατάει σφιχτά το δικό σας χεράκι και να σας στηρίζει όπως εμένα! Δεν είναι τόσο απλό χρειάζεται πίστη δυνατή σε όσα μας δίδαξε ο Κύριος με τη ζωή του και όχι με λόγια! Πρέπει αν θέλουμε να τον ακολουθήσουμε να πάρουμε τον δικό μας σταυρό στην πλάτη και με κουράγιο και δύναμη να διαβούμε το δρόμο που είναι χαραγμένος για τον καθένα μας. Σας νιώθω! συμμερίζομαι τον πόνο σας ! Σας Αγαπώ! κι εύχομαι από ψυχής τα λόγια μου να είναι μια στάλα παρηγοριάς στον βαθύ πόνο σας»

Ακολουθεί η σχετική ανάρτηση:

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση