ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λάκης Γαβαλάς: Η στιγμή που τρεις καλόγεροι τον ρωτούν «είστε άνδρας ή γυναίκα;»

Η αντίδρασή του

Στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος συναντήθηκε τυχαία ο Λάκης Γαβαλάς, με μία ομάδα μοναχών από τη Ρωσία, με έναν από αυτούς να τον ρωτάει αν είναι άντρας ή γυναίκα και σε βίντεο από το σκηνικό το οποίο δημοσίευσε ο Γιώργος Τσαλίκης παρακολουθούμε την αντίδρασή του.

Όπως είδαμε, ο Λάκης Γαβαλάς απάντησε με την ερώτηση «Εσύ τι είσαι;» με τον μοναχό να αποκρίνεται ότι είναι μοναχός. «Και μοναχός θα μείνεις» συνέχισε ο γνωστός σχεδιαστής.

Ο Γιώργος Τσαλίκης έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του: «Η βαθιά μου πίστη στο Θεό με έχει σώσει από μικρό παιδί .. Κάνω ομολογία πίστεως χωρίς κανένα φόβο γιατί η παρουσία Του είναι ολοζώντανη στη ζωή μου. Αυτό που συνέβη μπροστά στα μάτια μου σίγουρα δεν είναι κάτι που ο Θεος που είναι αγάπη θα ήθελε από τους εκπροσώπους του εδώ στη γη. Λυπηρό. Το 2024 στο business lounge της Aegean στη Θεσσαλονίκη ο εξευτελισμός ενός συνανθρώπου μας που απλά πήγε να ταξιδέψει για να πάει στη δουλειά του . Και μετά μέσα στο αεροπλάνο οι "κύριοι" καθήμενοι στη business τον υποδέχτηκαν με ακόμα χειρότερους χαρακτηρισμούς λέγοντας του δυνατά μπαίνοντας "είσαι π@@@της" Ποσο λυπηρό».

Κληθείς να σχολιάσει το περιστατικό στο Πρωινό, ο Λάκης Γαβαλάς σημείωσε: «Ήταν από ρωσικό μοναστήρι, όμως μιλούσαν ελληνικά. Έκαναν κρίσεις σε διάφορους ανθρώπους. Αυτοί έπρεπε να αφοριστούν, όχι γι’ αυτά που είπαν σε εμένα, αλλά για τον τρόπο που εκμεταλλεύονται την εκκλησία και τα θεία. Από εκεί και πέρα, ας κάνει κάτι η εκκλησία και τα μοναστήρια μας που τρώνε και πίνουν τζάμπα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση