ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η «σκληρή» ανακοίνωση μέσω του δικηγόρου της

«Δέχομαι αήθη εκστρατεία κατασυκοφάντησης με ατιμωτικούς χαρακτηρισμούς...»

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Όλα ξεκίνησαν με τη συνέντευξη που έδωσε στην Ελένη Μενεγάκη, στην οποία η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μίλησε για αρκετά πράγματα..

 

Κάποια από αυτά πυροδότησαν την κόντρα της με τη δημοσιογράφο Φωτεινή Πετρογιάννη, με τα σχόλια από τους χρήστες του διαδικύτου, αλλά και από γνωστούς celebrities να πέφτουν βροχή..

Τη Δευτέρα το πρωί η εγκυμονούσα παρουσιάστρια αποφάσισε να δώσει ένα τέλος σε όλη αυτή την παραφιλολογία και το έκανε μέσω μιας ανακοίνωσης,  που εξέδωσε ο δικηγόρος, Ανδρέας Μήτσαινας.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

«Σε όλες τις κοινωνίες, η περίοδος της κύησης, απολαμβάνει ιδιαίτερου σεβασμού, ως η περίοδος αναμονής της γέννησης μίας νέας ζωής. Δυστυχώς, το τελευταίο χρονικό διάστημα και ενώ διανύω τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης μου, βρίσκομαι στο επίκεντρο μιας διογκούμενης, αήθους εκστρατείας κατασυκοφάντησης μου, με τη διασπορά ψευδών και συκοφαντικών σε βάρος μου γεγονότων και μυθευμάτων, συνοδευόμενων με ατιμωτικούς για το πρόσωπό μου χαρακτηρισμούς, υπό το μανδύα των δήθεν αξιολογικών σχολίων και κρίσεων.

Η ως άνω εκστρατεία φαίνεται να εκπορεύεται από τηλεοπτικά πρόσωπα – παρουσιαστές εκπομπών, κάποιων ΜΜΕ, συνεπικουρούμενων από διάφορους χώρους κοινωνικής δικτύωσης.

Ως παλαιά επαγγελματίας του χώρου, υπενθυμίζω τη συνευθύνη όλων μας στην αποχή από την ανοχή, άλλως υπόθαλψη τέτοιων κοινωνικά και δεοντολογικά απαράδεκτων πράξεων που ενίοτε αγγίζουν τα όρια της ποινικά κολάσιμης συμπεριφοράς. Για το λόγο αυτό καλώ κάθε εμπλεκόμενο να παύσει άμεσα και να απόσχει στο εξής από κάθε συκοφαντική και προσβλητική σε βάρος μου ενέργεια. Σε κάθε περίπτωση, κριτής όλων μας ο χρόνος και σε εμμένουσα, κοινωνικά και δεοντολογικά, παρέκκλιση η ποινική και αστική Δικαιοσύνη.

Με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος μου.


Για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Ο πληρεξούσιος δικηγόρος


Ανδρέας X. Μήτσαινας».

 

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση