ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κατέρρευσε ο Stef στην αγκαλιά της Μαλέσκου

«Μου είπαν ότι θα κυκλοφορήσει βίντεο με προσωπικές στιγμές μου»

Beautiful People team

Φορτισμένο ήταν το κλίμα στο «Ραντεβού το ΣΚ» όταν ο Στέφανος Παπαδόπουλος (Stef) μίλησε για τη μήνυση που κατέθεσε την περασμένη Πέμπτη εναντίον του Γιώργου Μαζωνάκη για ασελγείς πράξεις.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης καταθέτει μήνυση στον 21χρονο Στέφανο Παπαδόπουλο Όλες οι πληροφορίες!

«Όταν βλέπω τον Γιώργο Μαζωνάκη μου έρχονται αναμνήσεις από αυτά που βίωσα. Θέλω να έρθει μπροστά μου να μου πει ότι είμαι ψεύτης», εξομολογήθηκε ο Stef, φανερά φορτισμένος, ενώ περιέγραφε το πώς άλλαξε η συμπεριφορά απέναντί του και η απόσταση που δημιουργήθηκε γύρω του όταν είπε στους συναδέλφους του ότι θέλει να κάνει καταγγελία.

Stef – Η στιγμή που λύγισε στον αέρα του «Ραντεβού το ΣΚ»

«Εκείνο το χρονικό διάστημα είχα πει ότι θα μιλήσω και μαθεύτηκε. Με απομάκρυναν. Τρόμαξα λίγο. Οι γονείς μου δεν ήξεραν τίποτα», πρόσθεσε, ξεσπώντας σε δάκρυα. Η συγκίνηση ήταν τόσο έντονη που η παρουσιάστρια Ιωάννα Μαλέσκου σηκώθηκε από τη θέση της για να τον αγκαλιάσει, προσφέροντας του μια στήριξη on air.

Σoκ μόλις το αποκάλυψε ο Stef για Γιώργο Μαζωνάκη «Προσπάθησε να με..»

Ο Stef μοιράστηκε επίσης τα λόγια που είχε ακούσει τότε: «Μου είχαν ξαναπεί “Πρόσεχε τι λες, γιατί ο Γιώργος δεν θα σε ξαναφήσει να δουλέψεις”». Ο ίδιος ξεκαθάρισε ποια θα είναι ηθική δικαίωση για εκείνον: «Για μένα ηθική δικαίωση είναι κανένα παιδί να μη χρειαστεί να περάσει από κάποιο κρεβάτι, για να διεκδικήσει τα όνειρά του».

«Έχω διαβάσει ότι με έβαλαν να κάνω την καταγγελία και είναι πολύ προσβλητικό και είναι σαν να μου λένε ότι δεν έχω προσωπικότητα. Αν ήθελα τα χρήματα, θα δεχόμουν αυτά που μου πρόσφεραν για να μη μιλήσω. Δεν ήταν κάποιο συγκεκριμένο ποσό. Με ρώτησαν πόσα θέλω για να κρατήσω το στόμα μου κλειστό. Μου είπαν να ξεκινήσω και να συνεργάζομαι με τον Γιώργο Μαζωνάκη. Περιμένω ο κόσμος να μην κρίνει όταν δεν γνωρίζει και να μην τοποθετούνται. Μου είπαν ότι θα κυκλοφορήσει βίντεο με προσωπικές στιγμές μου», είπε.

Νωαίνα: «Του είπανε “πήγαινε στο καμαρίνι, έτσι θα κάνεις καριέρα”» Όσα περιγράφει η Κύπρια πρώην συνεργάτιδα Μαζωνάκη– Stef– Βίντεο

Με καθαρή συνείδηση και χωρίς φόβο

«Δεν αγχώνομαι για κάτι. Δεν λέω ψέματα για κάτι, οπότε δεν έχω και λόγο να αγχωθώ. Σε καμία περίπτωση δεν έκανα λάθος που βγήκα να πω ό,τι έζησα», δήλωσε χαρακτηριστικά, εξηγώντας πως η δημόσια τοποθέτησή του δεν είχε προσωπικό όφελος, αλλά έναν ευρύτερο σκοπό. «Μόνο δύναμη και εύχομαι να βγουν και άλλα παιδιά και να πουν ό,τι έζησαν και να μη φοβηθούν τίποτα. Γιατί η αλήθεια πάντα κερδίζει», πρόσθεσε.

Η εξήγηση για το like και η απόφαση να το πάρει πίσω

Αναφερόμενος στα σχόλια που έγιναν γύρω από τη δραστηριότητά του στα social media και ειδικότερα στα likes σε αναρτήσεις του Γιώργου Μαζωνάκη, ο Στέφανος Παπαδόπουλος ξεκαθάρισε πως δεν υπήρξε πρόθεση ή συνειδητή επιλογή.

«Ήταν κάτι που δεν είχα αντιληφθεί. Δεν τον έχω στα social και όταν το είδα και εγώ στην τηλεόραση που έπαιξε, λέω εγώ; Απόρησα δηλαδή, θα ήταν ένα κατά λάθος, αλήθεια λέω, με το χέρι στην καρδιά το λέω, και γι’ αυτό το πήρα πίσω που μετά σχολιάστηκε, γιατί λέω έχουνε δίκιο. Δεν έπρεπε να γίνει κάτι τέτοιο. Αλλά δεν θέλω να πω σε καμία περίπτωση ότι ο κύριος Μαζωνάκης δεν είναι αξιόλογος καλλιτέχνης», ανέφερε, εξηγώντας γιατί προχώρησε άμεσα στην ανάκλησή του.

 Δείτε βίντεο:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Lifestyle  |  Gossip  |  Hotnews

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση