ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κακουριώτης: «Δέχθηκα σεξουαλική παρενόχληση στη σκηνή από κοπέλα», λέει για το viral βίντεο

Νέες δηλώσεις για από τον τραγουδιστή

Δέσποινα Άσπρου

Πριν από μερικές ημέρες κυκλοφόρησε ένα βίντεο στα ΜΜΕ και στα social media στο οποίο είδαμε μια γυναίκα να ανεβαίνει στη σκηνή, να αγγίζει τον Βαγγέλη Κακουριώτη και να προσπαθεί να τον φιλήσει. Λίγες ημέρες μετά το συμβάν, ο ίδιος έκανε μερικές δηλώσεις, ενώ το πρωί της Παρασκευής 29 Σεπτεμβρίου προχώρησε με νέες δηλώσεις στο «Πρωινό».

@valiagriva1 • Τι εκανε η τυπισσα ρεεεεε • #fy #fypage #fyp #foryou #tiktok #tiktokgr #forfun #viral #mpesfypgamw #fyppppppppppppppppppppppp #tokyo #tokyotheaterathens #vaggeliskakouriotis @Βαγγέλης Κακουργιωτης πρωτότυπος ήχος - Βάλια Γρίβα

«Επειδή ήταν η πρώτη μας εμφάνιση είχαμε πάρα πολύ άγχος, κυρίως θυμάμαι θολά έτσι κάποια πράγματα. Κυρίως θυμήθηκα βλέποντας τα βίντεο και εγώ. Για να είμαι ειλικρινής η συγκεκριμένη κοπέλα δεν ήταν έντονη εξαρχής, αλλά σιγά-σιγά, κλιμακωτά άρχισε να γίνεται έντονη, οπότε μας ξάφνιασε όλους, και τους συνεργάτες μου και τον κόσμο» είπε ο ίδιος.

 «Μου έκανε πάρα πολλή εντύπωση, πέρα από το ότι επέλεξε να το κάνει αυτό γιατί είναι σεξουαλική παρενόχληση, ότι η παρέα της δεν αντέδρασε. Ενώ το μαγαζί έστειλε κάποιον να επιχειρήσει να την κατεβάσει με ευγενικό τρόπο», πρόσθεσε στη συνέχεια. Σχετικά με τη διάρκεια του συμβάντος δήλωσε: «Συνολικά πρέπει να ήταν - τώρα μια εκτίμηση κάνω έτσι - κανά 5λεπτο, 4λεπτο. Το βίντεο ξεκινά από κάποια στιγμή και μετά. Ήταν λίγο πιο πριν ακόμα πάνω, απλά χόρευε γύρω».

Κληθείς να σχολιάσει το αν μίλησε με την κοπέλα ο Βαγγέλης Κακουριώτης απάντησε: «Μαζί μου δεν επικοινώνησε, τη δέχομαι παρόλα αυτά τη συγγνώμη. Έγω δεχτεί άλλες εκδηλώσεις θαυμασμού, σε μικρότερη όμως ηλικία, οι οποίες ήταν γεμάτες αγάπη και θαυμασμό. Αισθάνθηκα άβολα, ανέφερα σε μια συνέντευξή μου ότι δεν θέλω να με ακουμπάνε άνθρωποι που δεν τους το επιτρέπω ή δεν τους ξέρω, και που δεν καταλαβαίνουν τα αυτονόητα».

Προς το τέλος της συνέντευξής του ο Βαγγέλης Κακουριώτης είπε: «Ήταν έντονη, με έφερε σε αμήχανη θέση, δεν θεωρώ ότι θα του έδινα συνέχεια (του περιστατικού). Ήταν σεξουαλική παρενόχληση ναι, αλλά το πόσο παρενόχληση ήταν προσδιορίζεται και από άλλες παραμέτρους, δηλαδή εν προκειμένω: το έκανε δημόσια, είχε πιεί αλκόολ - δεν ήταν η λογική της καθαρή ήταν κυρίως το ένστικτό της - ζήτησε συγγνώμη που για εμένα δείχνει κάτι. Και δεν συνηθίζω και εγώ να καταδικάζω τους ανθρώπους εκμεταλλευόμενος μια στιγμή αμήχανη ή άτυχη».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση