ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καινούργιου: «Η σύντροφος του Ντέμη Νικολαΐδη είναι κολλητή μου»

«Στα γενέθλιά της ήταν και η Μελίνα»

Στην κολλητή της και πλέον, σύντροφο του Ντέμη Νικολαΐδη αναφέρθηκε η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής της την Πέμπτη 13 Ιουνίου.

Κατά την διάρκεια των δηλώσεών της, η παρουσιάστρια είπε πως η φίλη της είχε τα γενέθλιά της πρόσφατα και ανάμεσα σε άλλα, αποκάλυψε πως στο πάρτι γενεθλίων της ήταν και η κόρη του ποδοσφαιριστή, Μελίνα και αυτό ήταν κάτι που την συγκίνησε πάρα πολύ - με το γεγονός να επιβεβαιώνει πως η νεαρή Μελίνα πέραν από καλές σχέσεις με το νέο σύντροφο της μητέρας της, Βασίλη Μπισμπίκη, διατηρεί εξίσου καλούς δεσμούς με την αγαπημένη του πατέρα της.

Η Κατερίνα Καινούργιου μάλιστα αποκάλυψε και τι δώρο της έκανε η μητέρα της κολλητής της, που είναι το καλύτερο δώρο που έχει δεχτεί ποτέ.

«Είχε γενέθλια η Αλεξάνδρα, η κοπέλα του Ντέμη του Νικολαΐδη. Η μαμά της μου έκανε το πιο ωραίο δώρο που μου έχουν κάνει. Να ξέρεις ήταν και η Μελίνα εκεί και με συγκίνησε πάρα πολύ, ήταν όλοι αγαπημένοι. Η Αλεξάνδρα είναι ένα σπουδαίο πλάσμα, παιδική μου φίλη. Μου έκανε δώρο η μητέρα της μία πασχαλίτσα που γράφει από κάτω μια πετρούλα "ποτέ μην πεις ποτέ"», είπε ανάμεσα σε άλλα η Κατερίνα Καινούργιου.

Εντωμεταξύ, η Κατερίνα Καινούργιου με αφορμή τα γενέθλια της κολλητής της, έκανε και μια ξεχωριστή ανάρτηση. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε ένα κοινό τους στιγμιότυπο και έγραψε, «Η σούπερ ηρωίδα μου, Aλεξάνδρα Νικολαΐδου. Χαρούμενα γενέθλια υπέροχη!».

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση