ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καινούργιου: «Αν με ρωτούσαν ευθέως αν θα είχα πρόβλημα το παιδί μου να είναι ομοφυλόφιλο, θα ήθελα λίγο να το σκεφτώ»

Για το θέμα τον ομόφυλων ζευγαριών και την τεκνοθεσία αναφέρθηκαν το πρωί της Τετάρτης 7/2 στην εκπομπή «Super Κατερίνα». Κατά την διάρκεια της συζήτησης, η παρουσιάστρια υποστήριξε πως ενώ είναι υπέρ και του γάμου ομόφυλων ζευγαριών και της τεκνοθεσίας, αν τη ρωτούσαν αν θα είχε πρόβλημα τα παιδιά της να είναι ομοφυλόφιλα, θα ήθελε χρόνο να το σκεφτεί, εξηγώντας τον λόγο.

«Δεν είναι εύκολο σε έναν πατέρα και μια μητέρα στην Ελλάδα να τον ρωτήσεις αν θα είχε πρόβλημα αν το παιδί του ήταν ομοφυλόφιλο και να σου απαντήσει αμέσως, “κανένα”. Είναι μια πολύ μεγάλη κουβέντα. Βρισκόμαστε ακόμα σε μια πολύ συντηρητική κοινωνία, δε θα το πεις έτσι χύμα. Εγώ που δεν είμαι μητέρα, ξέρω ότι αν με αξιώσει ο Θεός – μπορεί να μη γίνει και ποτέ – το παιδί μου θα θέλω να είναι καλά.

Όμως, αν με ρωτούσαν ευθέως αν θα είχα πρόβλημα το παιδί μου να είναι ομοφυλόφιλο, θα ήθελα πρώτα τηλεοπτικά να το σκεφτώ. Γιατί δε ξέρω αν το παιδί μου σε μια κοινωνία του 2024 και αργότερα, θα ήταν ευτυχισμένο με τον τρόπο που το αντιμετωπίζει ο περίγυρος. Είμαι υπέρ του γάμου και της τεκνοθεσίας αλλά, είναι δύσκολο να ρωτάς έναν πατέρα και μια μητέρα αν θα είναι οκ αν το παιδί του βγει γκέι, και να σου πει “κανένα πρόβλημα”.

Μπορεί ο πατέρας και η μητέρα να μην έχουν κανένα πρόβλημα, αλλά δε θα απαντήσει κανείς πολύ άνετα… Δεν είναι απλή ερώτηση. Αν με ρωτήσεις τώρα που δεν είμαι μάνα, θα σου πω “ναι κανένα πρόβλημα”. Έχω φίλο και γνωστό, γκέι, με δυο παιδιά αυτή τη στιγμή, παντρεμένο με το σύντροφό του που τα παιδιά του δε θέλει να βγουν ομοφυλόφιλα. Αυτό δε σε προβληματίζει; Ξέρεις τον λόγο; Γιατί στην Ελλάδα δεν είναι ακόμα έτοιμη, αυτά τα παιδιά να είναι ευτυχισμένα» ανέφερε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση