ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ιωάννα Τούνη: Στέλνει το δικό της μήνυμα για τις Πανελλήνιες

Και αποκαλύπτει τί έχει σπουδάσει η ίδια

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Το δικό της μήνυμα για τις Πανελλήνιες έστειλε η Ιωάννα Τούνη μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο instagram. Η γνωστή influencer ευχήθηκε «Καλή Επιτυχία» στα παιδιά που δίνουν εξετάσεις, τονίζοντας ότι δεν πρέπει να αγχώνονται. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε αρχικά: «Καλό μήνα. Μπήκε επίσημα το καλοκαίρι. Έχουν ξεκινήσει και οι Πανελλήνιες. Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδάκια. Σας θέλω δυνατούς, δεν θέλω να αγχώνεστε καθόλου», με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να συμπληρώνει: «Δεν κρίνεται η ζωή σας από τις Πανελλήνιες».

Στη συνέχεια η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε, τι έχει σπουδάσει λέγοντας: «Εγώ παιδαγωγικό τελείωσα, κάνω άλλα χίλια δύο πράγματα». Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου με τη σειρά του είπε, ότι έχει σπουδάσει Ηλεκτρολογία Αθηνών, με την Ιωάννα να του λέει: «Αγάπη εγώ θεωρώ πάντως με το «ηλεκτρολογιλίκι» πρέπει να ασχοληθείς είναι καλή μπίζνα».

Στη συνέχεια η Ιωάννα Τούνη σημείωσε: «Πέρα από την πλάκα οι Πανελλήνιες δεν καθορίζουν απολύτως τίποτα στη ζωή σου. Εγώ για παράδειγμα πέρασα και τελείωσα παιδαγωγικό δημοτικής εκπαίδευσης και δεν ασχολήθηκα ποτέ. Είναι σημαντικό να πετυχαίνουμε στόχους και εύχομαι ολόψυχα να περάσετε εκεί που θέλετε και να είναι όλα όπως τα έχετε φανταστεί. Ωστόσο, αν δεν είστε σίγουροι, ή οι γονείς σας έχουν παρέμβει στην επιλογή σχολών, θα σας πω το εξής. Αν δεν κάνεις αυτό που αγαπάς, δεν θα είσαι ποτέ ευτυχισμένος, ούτε πετυχημένος. Βάλτε τα δυνατά σας χωρίς άγχος σε αυτές τις εξετάσεις. Έχετε όλη τη θετική μου ενέργεια και αγάπη».

Ακολουθεί το σχετικό βίντεο:

 

Βίντεο: okmag.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση