ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ιωάννα Τούνη: Αποκαλύπτει τον λόγο που αποφάσισε να ονομάσει τον γιο της Πάρη

''Βοηθάει επαγγελματικά στο μέλλον''

Δέσποινα Άσπρου

Λίγο χρόνο αποφάσισε να αφιερώσει στους διαδικτυακούς της φίλους η Ιωάννα Τούνη και η ίδια, απάντησε σε μερικές από τις ερωτήσεις που της έκαναν οι ακόλουθοί της. Ανάμεσα σε άλλες, ένας διαδικτυακός της φίλος την ρώτησε από πού βγαίνει το όνομα του γιου της και η ίδια αποκάλυψε διάφορες λεπτομέρειες.

"Το Παρης απο που βγαινει"; ήταν η ερώτηση που δέχτηκε η Ιωάννα Τούνη, με την ίδια να απαντά: "ΠΑΡΗΣ ΣΚΕΤΟ! Έτσι βαφτίστηκε. Είναι το αρχαίο ελληνικό και δεν βγαίνει από το "Παρασκευάς" ή κάποιο άλλο... Υπάρχουν ιερείς που δεν έχουν πρόβλημα να βαφτιστεί το παιδί με όνομα που δεν αντιστοιχεί σε κάποιον άγιο.. Θα γιορτάζει των Αγίων Πάντων οπότε".

Στην συνέχεια, η ίδια αποκάλυψε: "P.S: Κάτι που έκανα πριν αποφασίσουμε το όνομα, είναι να το "αντιστοιχήσω" με το επίθετό του... για εμένα ένα εύηχο ονοματεπώνυμο, δίνει κύρος, και βοηθάει επαγγελματικά στο μάλλον (όσο περίεργο και αν σας φαίνεται σαν ιδέα αυτό που λέω). Σκεφτείτε απλά ότι η Βίσση και η Βανδή δεν λέγονται έτσι κανονικά, αυτά είναι "παρατσούκλια" που "βοήθησαν" στην επιτυχία! Ουσιαστικά το όνομά σου είναι ένα mini marketing του εαυτού σου...".

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση