ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γιώργος Αγγελόπουλος: Η επιθυμία της οικογένειας για την κηδεία της μητέρας του

Η απόφαση που πήραν

Βυθισμένος στο πένθος παραμένει ο Γιώργος Αγγελόπουλος, αφού πριν λίγες ημε΄ρες και μόλις μία ημέρα μετά το γάμο του με τη Δήμητρα Βαμβακούση, ''έφυγε'' από τη ζωή η πολυαγαπημένη του μητέρα, Ράνια.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος θα απέχει για λίγο από τα γυρίσματα της σειράς ''Η Γη της Ελιάς'' στην οποία πρωταγωνιστεί, μέσω story του το μεσημέρι της Τέταρτης στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ενημέρωσε για το πότε θα πουν οι συγγενείς και οι φίλοι το τελευταίο ''αντίο'' στην πολυαγαπημένη του μητέρα.

Λίγες ώρες αργότερα, με νέα του ανάρτηση γνωστοποίησε την επιθυμία της οικογένειας σχετικά με την κηδεία της μητέρας του. Όπως αναφέρεται σε αυτή: ''Εις μνήμη της κυρίας Ουρανίας, για όσους επιθυμούν, αντί στεφάνων τα χρήματα θα διατεθούν στο @fylakasangelos στο οποίο ήταν μέλος του", αναφέρει η ανάρτηση και στη συνέχεια δίνεται ΙΒΑΝ τραπέζης. Αξίζει να σημειώσουμε ότι το Σωματείο «Φύλακας Άγγελος». ίδρυσαν από κοινού ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο Αναστάσιος Ντούγκας και η Ράνια Κωστάκη, για την προστασία των κακοποιημένων παιδιών''.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση

Χιλιάδες αρνητικά σχόλια ήδη - Τι έκαναν Οικονομάκου και Τσερέλα

Όλοι τους κράζουν

Τι έκαναν Οικονομάκου και Μπρούνο Τσερέλα στον γάμο τους με την ελληνική σημαία
Beautiful People team
 |  ΕΛΛΑΔΑ
Το αποκάλυψε μετά τον σάλο με το νυφικό της Αθηνάς Οικονομάκου

Μετά τον σάλο

Η Σίλια Κριθαριώτη έκανε την αποκάλυψη για το νυφικό της Αθηνάς Οικονομάκου– Γιατί ήταν δύο τα φορέματα
Beautiful People team
 |  ΕΛΛΑΔΑ
Σοκ τι έκανε

Γάμος Οικονομάκου

H απίστευτη κίνηση του γιου της Μάξιμου στον Τσερέλα μετά την τελετή-Δάκρυσε όλη η Πάρος
Beautiful People team
 |  ΕΛΛΑΔΑ