ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ηλίας Ψινάκης: «Παρακάλεσα γονατιστός τον Κορκολή να δώσει το τραγούδι στον Ρουβά»

Το ''παρασκήνιο'' πίσω από την πασίγνωστη επιτυχία του Σάκη Ρουβά

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Με αφορμή την εμφάνιση του Θάνου Λάμπρου στη σκηνή του X-Factor, ερμηνεύοντας το τραγούδι του Σάκη Ρουβά «Σ’ έχω ερωτευτεί», ο Ηλίας Ψινάκης προχώρησε σε μια αποκάλυψη σχετικά με το επιτυχημένο τραγούδι.

Συγκεκριμένα, ενώ βρισκόταν στη σκηνή ο Θάνος Λάμπρου, ο Νίκος Μουρατίδης αρχικά ανέφερε σχετικά με την ιστορία του τραγουδιού: «Αυτό το τραγούδι αρχικά γράφτηκε για γυναίκα, το έδωσαν σε αυτή τη γυναίκα αλλά εκείνη το αρνήθηκε. Της έδωσαν ένα άλλο τραγούδι και πήραν τηλέφωνο στην εταιρεία του Σάκη Ρουβά για να το δώσουν σε εκείνον».

Εκείνη την ώρα, ο Ηλίας Ψινάκης τον διέκοψε και αποκάλυψε πως εκείνος παρακάλεσε τον Στέφανο Κορκολή να δώσει το τραγούδι του στον Σάκη Ρουβά και μάλιστα γονατιστός. Όπως είπε: «Εγώ παρακάλεσα τον Στέφανο Κορκολή – στα γόνατα τότε – να δώσει το τραγούδι στον Σάκη Ρουβά. Στα γόνατα όμως και μου λέει έχω αυτό… Εγώ θεωρούσα ότι ο Κορκολής θα κάνει καλό στο μέλλον του Σάκη Ρουβά, μεγαλώνει ο άνθρωπος και είναι καλό να έχει άλλα ρεπερτόρια. Ο Σάκης Ρουβάς δεν το ήθελε όμως, εκεί είναι πλάκα…».

Μπορεί αρχικά να μην το ήθελε ο σούπερ σταρ, αλλά τελικά, το ερμήνευσε και μέχρι σήμερα αποτελεί ένα από τα πιο επιτυχημένα τραγούδια του.

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση