ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η Έλενα Παπαρίζου στις οθόνες της Times Square

Η νέα διάκριση για την αγαπημένη καλλιτέχνιδα

Η Έλενα Παπαρίζου μας κάνει για ακόμα μια φορά περήφανους, με τη νέα της διάκριση.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια αυτή τη φορά φέρνει μια νέα διάκριση, αφού μπήκε σε billboard στη φημισμένη Times Square της Νέας Υόρκης! Η διάκριση αυτή προέκυψε καθώς η τραγουδίστρια έγινε η ambassador στην παγκόσμια καμπάνια του Spotify, με θέμα την ισότητα των δύο φύλων και τη γυναικεία ενδυνάμωση.

Στην καμπάνια αυτή συμμετέχουν 35 καλλιτέχνιδες από 50 χώρες και τραγούδια τους περιλαμβάνονται στην παγκόσμια playlist Equal Global στο Spotify, Η καμπάνια έχει ως σκοπό να ενισχύσει τη «φωνή» των γυναικών στη διεθνή δισκογραφία και η Έλενα Παπαρίζου βρίσκεται εκεί με το τραγούδι της «Για Ποια Αγάπη», το οποίο βρίσκεται στην international λίστα “EQUAL Global” που μετράει σχεδόν 1 εκατομμύριο followers.

Η τραγουδίστρια με τις αμέτρητες επιτυχίες έκανε σχετική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, στο οποίο σχολίασε: «Hello NYC US So happy, honored & THRILLED to be a part of #SpotifyEQUAL Girls, together we can do it!Thank u spotify»

 Ακολουθεί η ανάρτηση:

 

Υπενθυμίζεται ότι η Έλενα Παπαρίζου στο παρελθόν είχε διακριθεί ξανά στο εξωτερικό, τόσο με το τραγούδι “My Number One”, με το οποίο κέρδισε στη Eurovision, όσο και με άλλα τραγούδια της.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση

Με κοινές αναρτήσεις η Νατάσα Θεοδωρίδου και η Δέσποινα Βανδή ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους

Είναι επίσημο!

Νατάσα Θεοδωρίδου και Δέσποινα Βανδή ενώνουν τις δυνάμεις τους στο NOX
Beautiful People team
 |  ΕΛΛΑΔΑ
Η αυλαία έπεσε οριστικά για το Buongiorno σήμερα

Arrivederci: Αυλαία στο Buongiorno

«Όλα για κάποιο λόγο γίνονται» – Τι συνέβη λίγο πριν το τέλος της εκπομπής – «Λύγισε» η Φαίη Σκορδά – Bίvτεo
Beautiful People team
 |  ΕΛΛΑΔΑ