ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η Δανάη Μπάρκα «καρφώνει» γνωστή παρουσιάστρια

«Δύο ώρες μετά την παρεξήγηση.. μου ήρθαν 4 μηνύματα..»

Καλεσμένος του Θεοχάρη Ιωαννίδη στην εκπομπή του ''Night Out'' βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης (28/11), ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε λογαριασμούς που τον έβριζαν στο Twitter και ήταν συνδεδεμένοι από το γραφείο που δούλευε.

Τα λεγόμενά του αυτά σχολίασε μέσα από τη δική της εκπομπή το πρωί της Τετάρτης (29/11) η Δανάη Μπάρκα, η οποία αναφέρθηκε στη δική της αντίστοιχη προσωπική ιστορία, με παρουσιάστρια που έκανε ακριβώς το ίδιο.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «Δε θα οριοθετήσω τον χρόνο, γιατί δε θέλω να φωτογραφίσω κόσμο και να συνεχιστεί όλο αυτό. Μια παρουσιάστρια είχε με εμένα τις διαφωνίες της, τα θέματά της… Τη μέρα που δημιουργήθηκε η εν λόγω παρεξήγηση, όχι δημόσια, άρχισαν να μου έρχονται μηνύματα από ψεύτικους λογαριασμούς, τέσσερα ήρθαν, τα έχω όλα, που έλεγαν πράγματα που μόνο άνθρωπος της τηλεόρασης μπορεί να έχει αυτή την ορολογία. Δεν μπορεί, δηλαδή, η γειτόνισσά μου να μου στείλει μήνυμα και να μου πει “η ζώνη αυτό, ο τάδε άνθρωπος” με επίθετα και με ονόματα, σκαλέτες, ονόματα, ζώνες και τι και πώς. Αυτό συνέβη δύο ώρες μετά την παρεξήγηση, μου ήρθαν τέσσερα μηνύματα να μου πουν αυτό το πράγμα. Προφανώς και αντιλήφθηκα ότι είναι η ίδια από άλλους λογαριασμούς, ή φίλες της ή άνθρωποι του περιβάλλοντός της που έχουν πολλούς λογαριασμούς…».

Τέλος, η Δανάη Μπάρκα κλείνοντας πρόσθεσε: «Εμένα με σοκάρει αυτό και με τρομάζει. Είναι σπουδαίο πράγμα η τηλεόραση, είναι πολλά, αλλά είναι άλλο αυτό και άλλο οι εμμονές που δημιουργεί η εικόνα στον κάθε άνθρωπο. Οι μανίες, οι υστερίες και η τοξικότητα».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση