ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η αποκάλυψη του Σχίζα για Μάριο Πρίαμο & Ελευθερία

Άφωνη η Φαίη Σκορδά

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό μας» βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής (17/03) ο Στάθης Σχίζας.

Ο πρώην παίκτης του Survivor άφησε άφωνη τη Φαίη Σκορδά όταν κάποια στιγμή αναφέρθηκε στην Ελευθερία Ελευθερίου και τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στην αρχή: «Δεν αποχώρησα από το παιχνίδι για ένα μεμονωμένο περιστατικό, το οποίο μού είχε πει η Ελευθερία κάποια πράγματα. Γενικά το παιχνίδι έχει πάρει μια τροπή, που είναι τελείως έξω από τα νερά μου, από την αξιοπρέπειά μου, τον τρόπο που έχω μεγαλώσει… Ξέραμε, ότι το παιχνίδι θα είναι ανθρωποφάγο και ότι είναι ο θάνατός σου η ζωή μου. Το παιχνίδι πέρασε σε ένα άλλο στάδιο, που έγινε απάνθρωπο! Χτυπήματα κάτω από τη ζώνη, χτυπήματα στην ψυχολογία σου, στην ηθική σου, στην αξιοπρέπειά σου.. Αυτό που μού είπε η Ελευθερία ήταν το κερασάκι στην τούρτα..».

Στη συνέχεια ακολούθησε ο εξής διάλογος του Στάθη Σχίζα με τη Φαίη Σκορδά:

ΣΤ.ΣΧ.: Ήρθε η Ελευθερίου off camera και μου είπε αυτά που μου είπε για την προσωπική μου ζωή και μετά πήγε στον Μάριο, ο οποίος της είπε “του τα είπες όλα;”.

Φ.ΣΚ.: Το είδες αυτό;

ΣΤ.ΣΧ.: Το είδα με τα μάτια μου αυτό.

Φ.ΣΚ.: Νίκο, ακούς;

ΣΤ.ΣΧ.: Και γελούσαν μεταξύ τους. Και να λέει “ναι ναι, του τα είπα όλα”. “Γιατί δεν πας να του διαλύσεις την ψυχολογία;”.

Φ.ΣΚ.: Το άκουσες αυτό;

ΣΤ.ΣΧ.: Ναι!

Φ.ΣΚ.: Πώς το άκουσες αυτό;

ΣΤ.ΣΧ.: Δεν είναι καμιά ζούγκλα τεράστια. Έξω από το συμβούλιο έγινε..

 

Ακολουθεί το σχετικό βίντεο:

 

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση