ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

H πρόταση γάμου στο Survivor που έγινε viral

Έκπληκτοι οι συμπαίχτες και οι τηλεθεατές.

Δέσποινα Άσπρου

To ενδιαφέρον στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor All Star ήταν αρκετά μεγάλο... αφού μέχρι και πρόταση γάμου είχε! Μπορεί οι Μπλε να έδωσαν το 100% των δυνατοτήτων τους προκειμένου να κερδίσουν το αγώνισμα επάθλου ωστόσο η κόκκινη ομάδα κατάφερε να επικρατήσει και με το τέλος του αγώνα να χαλαρώσει στην Punta Cana και η ομάδα να απολαύσει ένα μοναδικό γεύμα στα 45 μέτρα ύψος.

Σε κάποια στιγμή κατά την διάρκεια του γεύματος, ο Σάκης Κατσούλης αποφάσισε να κάνει πρόβα πρότασης γάμου στην σύντροφό του, Μαριαλένα Ρουμελιώτη εκπλήσοντας τους πάντες.

Αναλυτικότερα, ο νεαρός επιχειρηματίας έκανε πρόταση γάμου στην σύντροφό του, η οποία όπως εξήγησε θα επισημοποιηθεί όταν επιστρέψουν στην Ελλάδα.

«Ας κάνουμε μια πρόβα με αυτό και όταν γυρίσουμε στην Ελλάδα, θα γίνει και η κανονική», είπε ίδιος με τους υπόλοιπους συμπαίκτες να χαμογελούν και την Μαριαλένα να δηλώνει: «Παιδιά, με έπιασαν ταχυκαρδίες».

Όπως ήταν αναμενόμενο το γεγονός σχολιάστηκε έντονα στα κοινωνικά δίκτυα, με χρήστες του Twitter να βάζουν στο στόχαστρο την fake πρόταση γάμου - όπως την αποκάλεσαν και να τονίζουν στον Σάκη πως δεν είναι 4,5 χρόνια με τη Μαριαλένα, μιας και το 2021 ήταν χωρισμένοι και ο Γιώργος Λιβάνης ήταν ζευγάρι με τη Ρουμελιώτη.

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση