ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γκλέτσος: Τα κλάματα για άντρες, το μπότοξ & το προξενιό

Ο Απόστολος Γκλέτσος άνοιξε την καρδιά του στον Θεοχάρη Ιωαννίδη και μίλησε για τις φορές που έχει κλάψει

Δέσποινα Άσπρου

Καλεσμένος στην εκπομπή Night Out βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης 20/2 ο Απόστολος Γκλέτσος και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα πρώτα του βήματα στην υποκριτική, στη σχέση με την κόρη του, Βαλίσια Γκλέτσου ενώ αποκάλυψε πως η πρώην σύζυγό τους, έκανε τεστ DNA όταν γεννήθηκε η κόρη τους.
«Στο δεύτερο έτος της σχολής ζήτησε ο Μανουσάκης μαθητές για κομπαρσιλίκια. Ήθελε κάποιον να ανοίγει και να κλείνει μία πόρτα. Επειδή έκανα ότι σκουπίζω τα παπούτσια μου, ζήτησε να μου δώσουν δύο ατάκες. Στο 15ο επεισόδιο ήμουν συμπρωταγωνιστής», είπε αρχικά ο Απόστολος Γκλέτσος.

Αναφερόμενος στην κόρη του, ο Απόστολος Γκλέτσος σημείωσε: «Η κόρη μου σπουδάζει Πολιτικές Επιστήμες, είμαι σίγουρος ότι θα σε σκηνοθετήσει. Το τι αισθητική έχει, γνώσεις. Δεν μπορώ να συζητήσω μαζί της! Τι να συζητήσω; Για το παγκόσμιο θέατρο που έχει δει 500 παραστάσεις στα 22 της; Αισθάνομαι αγράμματος. Δεν της έδωσα το στίγμα μου, γεννήθηκε με αυτό, είμαι βλάκας».

«Φίλη μου είναι σίγουρα, κόρη μου είναι σίγουρα, η μάνα της έκανε τεστ DNA γιατί δεν της μοιάζει καθόλου. Μου έλεγε “κάτι έκανες” Βοήθησαν όλοι να είμαι καλός πατέρας. Με τη μητέρα της χωρίσαμε όταν αισθανθήκαμε ότι μας τελείωσε και στους δύο ταυτόχρονα και αισθανθήκαμε ότι μας τελειώνει το ζευγάρι και είμαστε αδέλφια. Φαντάσου δυο αδέλφια με 4 γονείς να μεγαλώνουν ένα κοριτσάκι», συμπλήρωσε ο ηθοποιός.

«Κλαίω γιατί το κλάμα είναι λυτρωτικό, δεν έχω κλάψει για γυναίκες έχω κλάψει όμως για άντρες. Φοβάμαι πάρα πολύ το botox, έχω πάει τρεις φορές να κάνω και φεύγω, γιατί τους βλέπω πρησμένους», παραδέχτηκε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του.
Ακολούθως, αποκάλυψε και ένα προξενιό που του είχε τύχει. «Όταν πρωτοβγήκα δήμαρχος, τότε στα μάτια εκείνου που με ήθελε για την κόρη του, απέκτησα οντότητα. Μέχρι πριν ήμουν απλά ένας ηθοποιός. Όταν βγήκα λοιπόν δήμαρχος, ήταν ένας τσιφλικάς και η κόρη του είχε παντρευτεί, είχε χωρίσει και είχε τεκνοποιήσει. Μου έστειλε προξενητή και του λέω: δεν ενδιαφέρομαι... Γυρίζει πίσω και μου λέει: ξέχασα να σου πω ότι έχει κι αυτό κι εκείνο και το άλλο. Του λέω: δεν θέλω να προσβάλλω το κορίτσι αλλά τώρα έχω άλλες δουλειές, έχω βγει δήμαρχος. Ξαναήρθε και πάλι του είπα τα ίδια».

«Ήρθε πέντε φορές, μου έφερε μέχρι και σε φωτογραφία το αυτοκίνητο που θα μου αγόραζε ο μέλλων πεθερός μου. Μέχρι τότε δεν μου είχε πει για ποια κοπέλα πρόκειται. Όταν το έμαθα, του λέω: εγώ αυτήν την έπαιρνα και χωρίς προξενιό!», πρόσθεσε με χιουμοριστική διάθεση.

Ερωτήσεις για το αν θα έκανε μπότοξ, ανέφερε: «Φοβάμαι τόσο πολύ. Βλέπω μετά κάτι πρησμένους. Ρε μαλ… φαίνεται πάρα πολύ. Ψήνομαι να το κάνω, αλλά φαίνεται τόσο πολύ. Μου λένε όλοι δεν είναι τίποτα. Φτάνω μέχρι τον γιατρό και όταν τους βλέπω που βγαίνουν, λέω γεια φεύγω. Έχω πάει τρεις φορές. Αφού φαίνεται ρε μαλ…, που θα πάω να βγω έτσι;

Αν είναι να πηγαίνουμε μετά να γιορτάζουμε της Μεταμορφώσεως».

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση