ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γιώργος Σαμπάνης: Ξεσπά για τα δημοσιεύματα και όσα του προσάπτουν

«Θα κινηθώ δικαστικά!»

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Τον τελευταίο καιρό είναι αρκετά τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν, στα οποία γινόταν αναφορά σε τσακωμό του Γιώργου Σαμπάνη, με τη σύντροφό του, Ιωάννα Σαρρή, ο οποίος έγινε η αιτία ο τραγουδιστής να εγκαταλείψει συναυλία του.

Ο Γιώργος Σαμπάνης με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ξεσπά και βάζει τα πράγματα στη θέση τους! Συγκεκριμένα, την Τρίτη (16/08) μέσω insta story του δίνει τη δική του απάντηση στα όσα γράφτηκαν, αναφέροντας:

«Καλησπέρα σε όλους. Διαβάζω εδώ και δύο και τρεις εβδομάδες δημοσιεύματα που με αφορούν. Στο ένα δημοσίευμα διαβάζω ότι είμαι μεθυσμένος και τσακώνομαι δημόσια, στο άλλο ότι κατέβηκα από τη σκηνή επειδή πάλι τσακώθηκα. Τα δημοσιεύματα ξεκινούν όλα από ένα συγκεκριμένο άτομο το οποίο γνωρίζω ποιο είναι και εναντίον του οποίου θα κινηθώ δικαστικά. Δεν έχω καμία σχέση με το αλκοόλ και είναι γελοίο να διαβάζω ότι υπήρξα κάπου μεθυσμένος σε κοινή θέα. Δεν θα τσακωνόμουν δημόσια με κανένα όπως δεν το έκανα χρόνια τώρα. Σαν επαγγελματίας δεν άφησα ποτέ τη σκηνή ούτε όταν πέθαναν δικοί μου άνθρωποι, ούτε με πυρετό. Στην Σάμο εκεί που τραγουδούσα κανονικά έσπασε ένα αγγείο το οποίο προκάλεσε αιμάτωμα στις φωνητικές μου χορδές και μου ήταν αδύνατο να μιλήσω πόσο μάλλον να τραγουδήσω. Το ότι κατέβηκα από τη σκηνή όχι μόνο μου στέρησε την επαφή με τον κόσμο στο τελευταίο μου live για φέτος το καλοκαίρι αλλά και με έβαλε σε σοβαρά οικονομικά έξοδα. Παρακαλώ τα site που αναπαράγουν την ψεύδη είδηση να την κατεβάσουν αμέσως».

Ακολουθεί το σχετικό story:

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση