ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γιώργος Αμούτζας: Μιλά για τον χωρισμό του από την Έλενα Πιερίδου

«Ποτέ δεν μίλησα αρνητικά για εκείνη...»

Ο Γιώργος Αμούτζας παραχώρησε μία νέα συνέντευξη, στην οποία αναφέρθηκε τόσο στη μεγάλη επιτυχία του «Σασμού», όσο και στην προσωπική του ζωή.

Μιλώντας στο περιοδικό «7 Μέρες Tv», ο ηθοποιός απάντησε για την Έλενα Πιερίδου, η οποία πρόσφατα είπε τα καλύτερα λόγια για τη διετή σχέση τους: «Κι εγώ έχω μιλήσει σε συνεντεύξεις μου για την Έλενα με τα καλύτερα λόγια. Αυτό αισθάνομαι, αυτό νιώθω, αυτό ένιωθα πάντα. Ποτέ δεν μίλησα αρνητικά για εκείνη, ποτέ δεν της έχω καταλογίσει κάτι αρνητικό. Όπως έχω ξαναπεί, δεν ήταν ένας αγαπημένος μου άνθρωπος στο παρελθόν, αλλά εξακολουθεί να είναι».

Αναφορικά για το εάν είναι έτοιμος για έναν νέο έρωτα, ο Γιώργος Αμούτζας απάντησε: «Όχι. Το επαγγελματικό μου πρόγραμμα είναι πολύ δύσκολο. Πέρα από τα γυρίσματα της σειράς, έρχονται πολύ όμορφα και σημαντικά θεατρικά πρότζεκτ. Επίσης, είναι γνωστή η συμμετοχή μου στην Ανωτέρα Δραματική Σχολή Ίασμος του Βασίλη Διαμαντόπουλου, όπου και εκεί εργάζομαι πολύ σκληρά. Από την άλλη, ο έρωτας δεν ξέρεις ποτέ από που θα σου έρθει και πότε. Η σωστή απάντηση, λοιπόν, είναι ότι δεν τον επιδιώκω, διότι για να ερωτευθείς, πρέπει να αφεθείς και να δώσεις χρόνο».

Πηγή: protothema.gr

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση