ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γιώργος Αγγελόπουλος: Η επιθυμία της οικογένειας για την κηδεία της μητέρας του

Η απόφαση που πήραν

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Βυθισμένος στο πένθος παραμένει ο Γιώργος Αγγελόπουλος, αφού πριν λίγες ημε΄ρες και μόλις μία ημέρα μετά το γάμο του με τη Δήμητρα Βαμβακούση, ''έφυγε'' από τη ζωή η πολυαγαπημένη του μητέρα, Ράνια.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος θα απέχει για λίγο από τα γυρίσματα της σειράς ''Η Γη της Ελιάς'' στην οποία πρωταγωνιστεί, μέσω story του το μεσημέρι της Τέταρτης στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ενημέρωσε για το πότε θα πουν οι συγγενείς και οι φίλοι το τελευταίο ''αντίο'' στην πολυαγαπημένη του μητέρα.

Λίγες ώρες αργότερα, με νέα του ανάρτηση γνωστοποίησε την επιθυμία της οικογένειας σχετικά με την κηδεία της μητέρας του. Όπως αναφέρεται σε αυτή: ''Εις μνήμη της κυρίας Ουρανίας, για όσους επιθυμούν, αντί στεφάνων τα χρήματα θα διατεθούν στο @fylakasangelos στο οποίο ήταν μέλος του", αναφέρει η ανάρτηση και στη συνέχεια δίνεται ΙΒΑΝ τραπέζης. Αξίζει να σημειώσουμε ότι το Σωματείο «Φύλακας Άγγελος». ίδρυσαν από κοινού ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο Αναστάσιος Ντούγκας και η Ράνια Κωστάκη, για την προστασία των κακοποιημένων παιδιών''.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση