ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γ. Λιάγκας: Έκανε ολιγόλεπτη εμφάνιση στο Πρωινό λίγο πριν την επάνοδό του

Η πρώτη τηλεοπτική συνάντηση με τη Φαίη Σκόρδα, έστω και από τα παρασκήνια

Στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, Το Πρωινό, εμφανίστηκε για λίγα λεπτά από τα παρασκήνια ο Γιώργος Λιάγκας το πρωί της Τετάρτης, 11 Ιανουαρίου, μόλις δύο ημέρες μετά την ανακοίνωση της επιστροφής του από τον σταθμό. Ο 51χρονος, να θυμίσουμε, θα συμπαρουσίαζει ξανά με τη Φαίη Σκορδά την εκπομπή κι αυτό θα συμβεί από τη Δεύτερα, 25 Ιανουαρίου.

Ο παρουσιαστής εμφανίστηκε τη στιγμή της στήλης της μαγειρικής, με την παρουσιάστρια να τον καληνωρίζει λέγοντας: "Καλώς τον. Πάνω που βάζαμε τα κεφτεδάκια. Για τους κεφτέδες ήρθες;".

Το πρώην τηλεοπτικό της ταίρι και σύντομα νυν απάντησε θετικά, ωστόσο, ο παρουσιαστής δεν μπήκε στο στούντιο.

Η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για την επιστροφή του παρουσιαστή στο πρωινό:

Ο Γιώργος Λιάγκας επιστρέφει στον ΑΝΤ1

Με μεγάλη χαρά, ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει την επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στο δυναμικό του. Το κανάλι και ο δημοσιογράφος-παρουσιαστής έχουν γράψει μαζί πολλά χιλιόμετρα στο παρελθόν. Συναντιούνται και πάλι, σε μια διευρυμένη συνεργασία που θα περιλαμβάνει project του σταθμού.

Ο Γιώργος Λιάγκας, σύντομα, θα λέει "καλημέρα" μαζί με τη Φαίη Σκορδά, στο "Πρωινό". Μια επαγγελματική επανασύνδεση δύο τηλεοπτικών προσώπων πρώτης γραμμής, τα οποία αγαπήθηκαν πολύ από το τηλεοπτικό κοινό που τους ανέδειξε ως το πιο δημοφιλές δίδυμο της
πρωινής ζώνης.

Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας έχουν δοκιμαστεί μαζί στον τηλεοπτικό αέρα και έχουν αποδείξει, με επιτυχία, τον επαγγελματισμό και την καλή χημεία τους. Η νέα τους συνάντηση αποδεικνύει ότι το "μαζί" και για τους δύο έχει, ακόμα, πολύ δρόμο μπροστά και ότι οι αληθινοί δεσμοί των ανθρώπων δεν διαλύονται, αλλά εξελίσσονται.

Να θυμίσουμε ότι η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας παρουσίασαν το «Πρωινό» από το 2013 ως το 2016 οπότε και χώρισαν οι δρόμοι τους προσωπικά και επαγγελματικά. Την επάνοδο του παρουσιαστή στο πρωινό θα τη δούμε σε λίγες ημέρες...

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση