ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φώτης Σεργουλόπουλος: Σχολιάζει το περιστατικό στα μπουζούκια με τον Β. Κακουριώτη

Η αναφορά του παρουσιαστή στο viral video όπου ειδαμε μια γυναίκα να φλερτάρει χωρίς όρια τον γνωστό καλλιτέχνη

Δέσποινα Άσπρου

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τα τελευταία εικοσιτετράωρα το βίντεο που δείχνει μία γυναίκα να προσπαθεί να φιλήσει τον τραγουδιστή Βαγγέλη Κακουριώτη την ώρα που είναι πάνω στην πίστα, με τα σχόλια στα κοινωνικά δίκτυα για το γεγονός να μην έχουν τελειωμό.

Το εν λόγω περιστατικό θέλησε να σχολιάσει μέσα από την εκπομπή του στην ΕΡΤ ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Συγκεκριμένα,  ο Φώτης Σεργουλόπουλος αναφερόμενος στην παρενόχληση που δέχτηκε εν ώρα εργασίας ο Βαγγέλης Κακουριώτης, είπε: «Υπάρχει ένα θέμα εάν δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση ο Βαγγέλης Κακουριώτης. Πολλοί από αυτούς που γράφουν στο Twitter λένε ότι εάν αυτό συνέβαινε από άνδρα θαμώνα σε γυναίκα τραγουδίστρια, θα είχε γίνει ο κακός χαμός. Θα είχε έρθει η αστυνομία και θα τον είχε συλλάβει».

«Εγώ αισθάνομαι ότι ένας άνθρωπος που βλέπει ένα περιστατικό, έχει στο μυαλό του πως ο άνδρας έχει μία ισχυρότερη θέση που μπορεί να το αντιμετωπίσει, να το διαχειριστεί και πολλές φορές δεν παρεμβαίνουμε. Όμως, δεν τον ρωτήσαμε τι αισθάνθηκε εκείνη την ώρα και μάλιστα στη δουλειά του», πρόσθεσε ο παρουσιαστής.

Τέλος, ο Φώτης Σεργουλόπουλος σημείωσε: «Εάν γινόταν αντίστροφα, εάν δηλαδή ένας θαμώνας φερόταν σεξιστικά σε μία γυναίκα τραγουδίστρια, θα είχαμε αντιδράσει διαφορετικά. Είμαστε λίγο σκληρόπετσοι σε αυτό το θέαμα, ενώ είμαστε πιο ευαίσθητοι στο άλλο θέαμα. Εάν αυτό συνέβαινε στην Πάολα, θα τον είχαν πάρει σηκωτό οι υπάλληλοι του μαγαζιού και θα τον είχαν βγάλει έξω».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση