ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Έπαθα κρισάρα πανικού στον Χατζηνικολάου»

Ποιος τραγουδιστής έκανε την αποκάλυψη;

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Καλεσμένος του Νίκου Μουτσινά στην εκπομπή ''Καλό Μεσημεράκι'' βρέθηκε την Πέμπτη, 30 Ιουνίου ο Πάνος Μουζουράκης.

Ο γνωστός τραγουδιστής και κριτής μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε ένα απίστευτο περιστατικό, μιλώντας για την κρίση πανικού που έπαθε, όταν βγήκε σε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «Πριν ένα μήνα είχα κρίση πανικού και δεν ήθελα να βγω στην τηλεόραση. Τώρα όποτε το σκέφτομαι, με ξαναγαργαλά λίγο. Έπαθα μια κρισάρα πανικού στον Χατζηνικολάου. Έβγαινα μέσω Skype για να μιλήσω για τον Σάκη Ρουβά. Εκεί σε έχουν στο Skype για εικόνα και για τον ήχο σε έχουν στο τηλέφωνο. Είχα προετοιμαστεί, βγαίνω στον αέρα, μιλάω μιλάω και κάποια στιγμή μια φωνή μέσα στο κεφάλι μου, μού λέει ''Τί κάνεις; Θα παρεξηγηθείς που μιλάς τόσο πολύ''. Μου λέει ''Δεν έχουμε φρένα και θα τρακάρουμε''. Με το που μου το λέει, αρχίζει να χτυπά η καρδιά μου δυνατά και σηκώνομαι από την καρέκλα. Ο Χατζηνικολάου νόμιζε ότι έφευγα».

Στη συνέχεια ο Πάνος Μουζουράκης είπε: «Κάθομαι ξανά κι η καρδιά δεν ηρεμούσε με τίποτα. Κι είπα ''Κοίταξε τι θα κάνεις. Θα τελειώσεις αυτήν την ιστορία που λες τώρα, δεν είναι πολύ αστεία και θα πατήσεις το κόκκινο κουμπάκι γιατί θα μείνεις μπροστά στον Νίκο Χατζηνικολάου''. Η καρδιά μου ήταν έτοιμη να ανατιναχτεί. Έκλεισα τη σύνδεση κι ακούω τον Χατζηνικολάου μέσα στο αυτί μου γιατί δεν είχα κλείσει το τηλέφωνο και μου λέει ''Έλα, νόμιζα ότι έκλεισες το Skype..''».

Ακολουθεί το σχετικό βίντεο:

 

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση