ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Πέτρος Φιλιππίδης

Τί συνέβη;

Εσπευσμένα στα επείγοντα του Γενικού Κρατικού Νίκαιας βρίσκεται από τα ξημερώματα της Παρασκευής ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Ο γνωστός ηθοποιός, περί τις 4 τα ξημερώματα παραπονέθηκε για πόνους με αποτέλεσμα να μεταφερθεί από τις φυλακές Κορυδαλλού, όπου και κρατείται, στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του protothema.gr, ο Πέτρος Φιλιππίδης φέρεται να δηλώνει πως έχει πόνους, οι οποίοι σχετίζονται με την καρδιά. Στο πλαίσιο αυτό εξετάζεται από τους γιατρούς, οι οποίοι αναμένεται να αποφασίσουν και εάν θα τον κρατήσουν στο νοσοκομείο.

Θυμίζουμε πως βρίσκεται εν εξελίξει η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη για μια κατηγορία βιασμού κατ’ εξακολούθηση και για δυο απόπειρες βιασμού σε βάρος τριών γυναικών συναδέλφων του.

Πηγή: fthis.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση

Χαμός στο OPEN - Τι συνέβη

Χαμός στο OPEN

Το παρασκήνιο από το νέο τρέιλερ Μαλέσκου – Ζαρίφη και ο ρόλος που άλλαξε
Beautiful People team
 |  ΕΛΛΑΔΑ
Η ατάκα «φωτιά» στην δικαστική αίθουσα

Συμβαίνει τώρα!

Αθώος ο σύζυγος της Βούλγαρη για το ενδοοικογενειακό επεισόδιο–Τι κατέθεσε η Ανθή;
Beautiful People team
 |  ΕΛΛΑΔΑ
Έκανε την ανακοίνωση με δάκρυα στα μάτια

«Είμαι παρά πολύ…»

Πήγε στον ΣΚΑΪ και το ανακοίνωσε με δάκρυα στα μάτια ο Τάκης Ζαχαράτος για Μαρινέλλα
Beautiful People team
 |  ΕΛΛΑΔΑ