ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ελένη Φουρέιρα: Το παλτό και ο εκνευρισμός της σε σπάνια βραδινή έξοδο

Το σχόλιο της Τσιμτσιλή: «Για να δούμε, τί ωραίο συμβαίνει στη ζωή της»

Ηλέκτρα Στασινοπούλου

Βραδινή έξοδο είχε χθες βράδυ η Ελένη Φουρέιρα, μετά από δύο μήνες, σε γνωστό μαγαζί στην Αθήνα και δεν μπορούσαν οι κάμερες να μην την απαθανατίσουν. Ίσως είναι μια από τις λίγες δημόσιες εμφανίσεις τις οποίες κάνει μετά και την ακύρωση των συναυλιών της και τις φήμες για εγκυμοσύνη.

Η παρουσιάστρια του Open Μπέτυ Μαγγίρα δεν μπορούσε να μη σχολιάσει την σπάνια αυτή εμφάνιση της Φουρέιρα και να παρατηρήσει ότι στην έξοδό της, και καθόλη τη διάρκεια της βραδιάς η Ελένη ήταν η μόνη που φορούσε παλτό. Σχολίασε επίσης ότι «είναι πολύ κούκλα, πανέμορφη, πολύ γλυκιά, πολύ ήρεμη… εμείς της ευχόμαστε τα καλύτερα».

Να αναφέρουμε ότι η Ελένη Φουρέιρα μονοπώλησε το ενδιαφέρον των πρωινών εκπομπών. Ανάμεσα σε αυτά και στην εκπομπή της Σταματίνα Τσιμτσιλή, όπου τόσο αυτή όσο και οι συνεργάτες της ανέφεραν πόσο έχει ομορφύνει: «Είδαμε την Ελένη μετά από πάρα πολύ καιρό. Και είναι και καθιστή δεν ξέρουμε τι συμβαίνει. Τρώει με την παρέα της στον πεζόδρομο της Βουκουρεστίου. Είναι μια κούκλα, πολύ όμορφη. Φαίνεται πολύ χαρούμενη και ευτυχισμένη. Για να δούμε τι ωραίο συμβαίνει στη ζωή της».

Πάντως στο ''Πρωινό μας'' με τη Φαίη Σκορδά λέχθηκε ότι Ελένη Φουρέιρα εκνευρίστηκε μόλις είδε τις τηλεοπτικές κάμερες, μη θέλοντας να κάνει την παραμικρή δήλωση.

Όπως φαίνεται, μετά τις φήμες για εγκυμοσύνη η ίδια η Ελένη κρατά χαμηλούς τους τόνους και δείχνει ότι προς το παρόν δε θέλει να ανακοινώσει αν συμβαίνει κάτι στη ζωή της η όχι..

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση