ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φουρέιρα - Μποτία: Οι προετοιμασίες για την βάφτιση του γιου τους, το όνομα & οι δύο νονοί

Τον γιο τους αναμένεται να βαφτίσουν σύντομα η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία.

Τον γιο τους αναμένεται να βαφτίσουν η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία.

Το ζευγάρι κάνει εντατικές προετοιμασίες ενώ το η βάφτιση σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Real Life και της Κορύνας Μανταγάρη θα γίνει στο τέλος της άνοιξης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ το μυστήριο σχεδιάζεται να γίνει μετά την επιστροφή της Ελένης Φουρέιρα από την Σουηδία, όπου θα εμφανιστεί στον πρώτο ημιτελικό της Eurovision στις 7 Μαΐου και πριν από την αναχώρηση της για την καλοκαιρινή περιοδεία με την πρώτη της συναυλία της 26 Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τον συνιδρυτή και Ceo της Panik Records, Γιώργο Αρσενάκο, ο Μποτία junior αναμένεται να έχει δύο νονούς! Υποψήφιοι μεταξύ άλλων είναι στενός φίλος της τραγουδίστριας, Πέτρος Τσαπαρδώνης και ο προσωπικός βοηθός της Βασίλειος Σισμιρίκης.

Σχετικά με το όνομα του μικρού, το ζευγάρι δεν έχει επιλέξει ένα καθαρά ισπανικό όνομα αλλά αυτό που έχει ιδιαίτερη θέση στην καρδιά τους και το οποίο σκοπεύουν αποκαλύψουν την ημέρα της βάφτισης ενώ θα κάνουν ένα μεγάλο πάρτι για τους φίλους και συγγενείς που θα παρευρεθούν στην σημαντική ημέρα.

Πηγή: fthis.gr

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση