ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Είχα γεννήσει και το παιδί μου ήταν νεκρό..»

Σοκάρει γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια

Μία εκ βαθέων συνέντευξη στην εφημερίδα ''On Time'' και τη Σάσα Σταμα΄τη παραχώρησε η Βιβή Μαστραλέξη, η οποία μεταξύ άλλων προχώρησε σε μια σοκαριστή αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή. Συγκεκριμένα, η γνωστή τραγουδίστρια μιλώντας για το θάνατο του πατέρα της, ανέφερε πώς ήταν έγκυος και έχασε το παιδί της κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Όπως είπε ''έχασε'' τον πατέρα της το καλοκαίρι του 2021 από καρκίνο των πνευμόνων, μέσα σε έξι μήνες. Λίγο καιρό πριν, όταν εκείνος διαγνώστηκε με καρκίνο, η Βιβή Μαστραλέξη είχε μια σχέση έξι χρόνων και έμαθε πως είναι έγκυος. «Μαζί με τη στενοχώρια ήρθε και η χαρά. Ήταν περίεργο συναίσθημα. Δεν ήξερα πώς να τα διαχειριστώ. Ήταν η απόλυτη θλίψη και παράλληλα η απόλυτη χαρά. Όλα κυλούσαν καλά με την εγκυμοσύνη».

Μιλώντας για την περίοδο της εγκυμοσύνης, η τραγουδίστρια συμπλήρωσε, αποκαλύπτοντας μια από τις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής της: «Κάποια στιγμή ο γιατρός είδε στις τελικές εξετάσεις ότι έπρεπε να διακόψουμε την κύηση, γιατί θα σταματούσε η καρδούλα του. Πήγαμε σε πολλούς και μας το επιβεβαίωσαν. Ήμουν πέντε μηνών, ήταν αγόρι, μου το πήραν, με κανονική γέννα, νεκρό...».

Τέλος, η Βιβή Μαστραλέξη συμπλήρωσε: «Νόμιζα ότι ζούσα ταινία... Δεν πίστευα ότι μου συνέβαινε αυτό. Δεν ήξερα τι μου γίνεται... Κοιτούσα μόνο τον ουρανό και έπαιρνα δύναμη από τον Θεό. Είχα γεννήσει και το παιδί μου ήταν νεκρό.... Δεν περιγράφεται αυτό. Είναι πολύ λίγες οι λέξεις. Το μήνυμα που θέλω να δώσω είναι, ότι με ένα μαγικό τρόπο ο Θεός με βοήθησε να αντιμετωπίσω και αυτό που μου συνέβη με το μωρό, αλλά και την απώλεια του πατέρα μου Μανώλη».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση